FIFA 21 | Lista celor mai buni jucători pentru un profit excelent în Ultimate Team! Cum îi poți obține

FIFA 21 se va lansa începând cu data de 9 octombrie, jocul fiind deja pre-comandat de o mulțime de gameri. Jucătorii cu acces EA Play se vor putea bucura de noul joc cu 3 zile inainte, abonamentul special oferindu-le un start mai rapid pentru echipa ideală din modulul Ultimate Team. Piața de transfer din FIFA 21 este unul dintre cele mai așteptate momente pentru fanii jocului. Carduri noi, transferuri, evenimente speciale și multe altele vor influența prețul jucătorilor și cardurile lor. Lista celor mai buni jucători din FIFA 21 pentru Ultimate Team. Cum poți obține monede Pentru a obține monede în acest mod al jocului, EA Sports a pus la dispoziția jucătorilor două metode: FIFA Points, varianta pentru care va trebui sa plătiți, respectiv Transfer Market Profit, varianta ce vă asigură monede în FIFA 21, gratuit. Pe lista celor mai buni jucători din care puteți face un profit se află Rodrigo, Joao Felix, Eden Militao și Nathan Ake. Prețul jucătorilor se află între 15,000 și 20,000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Deși cardurile se găsesc foarte greu pe piața de transfer, sunt foarte mulți jucători ce „vânează” cardurile și asteaptă momentul oportun pentru a le achizițona.

Echipa națională a Franței din FIFA 21 arată incredibil! eLaLiga și ePremier League, campionatele cu cei mai mulți jucători titulari

Rodrigo are un card cu o viteză de 91, un șut de 79 și o pasă de 76. Pe partea tehnică, atacantul are un dribling de 81 în timp ce Skills Moves și Weak Foot au primit 4 stele, respectiv 3.

Al doilea atacant din acest top este Joao Felix, jucător de OVR 81 pe poziția de mijlocaș/atacant central. Joao Felix are un card foarte echilibrat, viteza de 81 fiind compusă dintr-o accelerație de 79 și un sprint de 83. Pe partea de șut, jucătorul are un OVR tot de 81, în timp ce dribling-ul este la 83. Fred, pe poziția de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.