Florin Răducioiu îl susține pe Cosmin Contra! „Am cuvinte de laudă pentru antrenorul care spune primul că îi este rușine”

Dinamo a început foarte rău acest campionat. Echipa se află pe locul 14 și a câștigat 5 puncte în 8 etape. Cosmin Contra este sub presiune, după ce fanii i-au cerut demisia. Florin Răducioiu îl susține pe antrenorul câinilor și spune că șefii nu ar trebui să renunțe la el. Dinamo are numai înfrângeri în ultimele 4 etape și echipa a ajuns pe locul 14 deși în această perioadă s-au adus 14 jucători. Toate achizițiile au venit doar pe salarii foarte mari, mult peste media din Liga 1. Cosmin Contra s-a trezit contestat și antrenorul a spus că este la dispoziția clubului. Florin Răducioiu a sărit să-l apere și îl îndeamnă să nu renunțe. „Am spus că este antrenorul potrivit la momentul potrivit. Din păcate, nu sunt rezultate, jocul este oarecum bun, dar pierdem foarte multe puncte şi ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de obiectivul pe care îl au acela de a se califica în play-off. E nevoie de un pic de răbdare. În plus, sunt foarte mulţi jucători străini. Este importantă şi partea tehnică, dar mai ai nevoie şi de mai multă forţă pe plan fizic. Trebuie să fie şi mai bine pregătiţi. Dinamo are nevoie de câteva victorii, de o înlănţuire de victorii, care să poată să le dea încredere în propriile posibilităţi. Nu mă interesează cum joacă, doar să înceapă să câştige”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. Florin Răducioiu, impresionat de Cosmin Contra Florin Răducioiu este convins că antrenorul va reuși să rezolve situația de la Dinamo și merge în continuare pe mâna lui Contra „Eu sunt pentru a rămâne la cârma echipei. Este un antrenor cu mare experienţă şi eu îl stimez foarte mult. Nu e uşor să construieşti aşa de repede o echipă în contextul actual la Dinamo sunt foarte mulţi jucători. Are încă nevoie de timp. Am numai cuvinte de laudă pentru faptul că antrenorul spune primul că îi este ruşine şi că situaţia nu este bună. Şi el se simte unul dintre (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.