Floyd Mayweather, declarația care a încins tot internetul: „Muhammad Ali sau Rocky Marciano? Eu sunt cel mai bun boxer din toate timpurile”

Americanul Floyd Mayweather a lansat un atac pe rețelele sociale împotriva a doi boxeri de legendă, Muhammad Ali și Rocky Marciano. Boxerul ajuns la 43 de ani a vorbit despre el ca sportiv în timpul unui podcast și s-a proclamat cel mai bun boxer din toate timpurile. Floyd Mayweather, care se crede mai bun ca Muhammad Ali și Rocky Marciano, vrea 300 de milioane de dolari bursă pentru următorul său meci Vorbind despre Cassius Clay, Mayweather îi este recunoscător pentru bătăliile rasiale purtate: „O să fie mereu un pionier al poporului nostru”. Când vine vorba despre cine este cel mai mare boxer al tuturor timpurilor, Mayweather își arată lipsa de modestie și percepția lui despre boxerii legendari: „Muhammad Ali și Rocky Marciano? Eu sunt cel mai bun boxer din toate timpurile”. Cel supranumit „Money”, din cauză că îi place să-și arate bogăția prin postarea unor clipuri video în care numără teancuri de bani sau se dă mare cu colecția de mașini extravagante pe care o deține, s-ar putea reîntoarce în ring pentru o nouă provocare contra lui Conor McGregor. La 43 de ani, Mayweather este dispus să accepte lupta cu McGregor doar pentru o bursă de 300 de milioane de dolari. Aceeași sumă o cere și pentru o luptă contra starului UFC, rusul Khabib Nurmagomedov. Referitor la performanțele lui Ali, Mayweather ține să aducă aminte: „Nu este Muhammad Ali același boxer care a pierdut cu unul (Leon Spinks) care până atunci boxase doar de 7 ori în carieră? Și, dacă vrem să fim cinstiți până la capăt, cu ce greu s-a bătut Ali de trei ori? A fost Ken Norton, care a câștigat toate cele 3 meciuri. Revedeți meciurile alea”. Mayweather îi poartă un respect deosebit lui Ali pentru ce a reprezentat pentru comunitatea afroamericană, pentru ce a făcut în plan politic și social pentru egalitatea între rase: „Ali va fi mereu un pionier al poporului nostru (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.