Focar de COVID-19 la Baia Mare! Minaur ratează meciul din Cupa României cu Fotbal Comuna Recea și pierde la ”masa verde”

Maramureșul ratează o nouă confruntare între Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea, de această dată în Cupa României între o echipă de Liga 3, respectiv alta de Liga 2. Partida care trebuia să aibă loc miercuri, de la ora 14:30, pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare nu va mai avea loc, deoarece Minaur are o multitudine de cazuri pozitive la COVID-19, astfel că e în imposibilitate de a juca. Meciul e neprogramat și va fi câștigat la ”masa verde” de echipa din Recea. După Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, neprogramat de FRF din cauza faptului că echipa gazdă a primit două rezultate pozitive la COVID-19 și nu a avut în timp util acordul DSP să joace marți, nici meciul Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea nu va mai avea loc. Partida dintre cele două reprezentante ale județului Maramureș în Liga 3, respectiv Liga 2 a fost anulată și va fi câștigată la ”masa verde”, cu 3-0, de trupa din Recea. CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

Focar de COVID-19 la Minaur Baia Mare! Echipa ratează meciul din Cupa României cu Fotbal Comuna Recea și pierde la ”masa verde”

The post Focar de COVID-19 la Baia Mare! Minaur ratează meciul din Cupa României cu Fotbal Comuna Recea și pierde la ”masa verde” appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.