Gheorghe Mustață a dezvăluit cum a intrat pe noul stadion Steaua. „A fost foarte simplu!” Mesaj pentru CSA. „Data viitoare voi merge cu 20.000 de fani!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei echipei patronate de Gigi Becali, a dezvăluit cum a reușit să intre pe noul stadion Steaua. Omul care conduce peluza FCSB s-a pozat și s-a filmat înainte ca arena din Ghencea să fie inaugurată, lucru de care au aflat și oficialii de la CSA Steaua. Mai mult, șeful galeriei FCSB-ului, susține că data viitoare va intra pe stadionul din Ghencea alături de alți 20.000 de suporteri și a lăsat să se înțeleagă că acolo o să joace gruparea patronată de Gigi Becali. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a dezvăluit cum a intrat pe noul stadion Steaua „Totul a fost foarte, foarte simplu. Să știe toată lumea. Când am plecat în Germania am trecut pe lângă stadion și pe loc m-am gândit să intru în el. Ei bine, am intrat ca în orice clădire fără pază. Am intrat ca un simplu cetățean, pentru că oricine are dreptul să intre acolo. Am intrat pe poartă, am intrat în stadion și chiar era cineva acolo căruia i-am cerut să-mi facă și poze. Ei bine, mi-a făcut, am mai făcut eu câteva filmulețe și am plecat. Asta a fost tot. Am auzit că aș fi dat o bere cuiva la poartă. Minciuni! Am intrat fără să mă întrebe cineva, ceva. Dacă tot sunt ei atât de corecți, de ce nu răspund adresei noastre prin care am cerut să ne spună negru pe alb cum s-au făcut trecerile de la CSA la Păunescu și apoi către Gigi și toată istoria în acte. M-am simțit grozav acasă, pentru că acolo este casa mea și a galeriei mele, cum altfel să spun locului unde am dat zăpada cu Villarreal și am stat în ploaie cu Valencia, ori atâtor povești minunate?! Acolo e casa mea și fiți siguri că data viitoare voi merge alături de câteva mii, vreo 20 de mii de steliști, la fiecare meci. Sunt primul lider de galerie care a intrat acolo, am intrat în istorie. Acolo e casa noastră. E stadionul tuturor. Ei nu au dat niciun leu pentru construirea stadionului, atunci?”, a spus (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.