Gică Hagi a tranșat regula U21: „Eu nu mă plâng!”. Motivul „Regelui”: „Eu am asta”

Antrenorii din Liga 1 fentează regula U21. Încep meciul cu doi jucători care îndeplinesc această condiție, apoi înlocuiesc rapid unul dintre ei. Gică Hagi, patronul celor de la FC Viitorul, a explicat de ce e de acord cu aplicarea acestui mecanism. O echipă din Liga 1 e obligată să introducă din startul meciului doi jucători U21, dar există nenumărate cazuri în care fotbaliștii respectivi sunt scoși de pe teren după câteva minute. „De ce un tânăr să nu primească şi el şansa lui? Ceilalţi antrenori se plâng, eu nu mă plâng, pentru că în spatele meu există o Academie…Trebuie să ai o Academie în spate. Dar cum noi nu prea avem așa ceva, care să producă jucători, atunci devine o problemă. Dacă doi sunt mulţi, atunci unul şi asta e. Unul singur cred că e ok, e echilibrat”, a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Gică Hagi, sfat prețios pentru Gigi Becali: „Acolo trebuie să joace” Gică Hagi a vorbit despre Florinel Coman, fostul jucător al formației constănțene, dar și despre poziția, din teren, în care tânărul fotbalist oferă cel mai bun randament. Coman a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul pentru trei milioane de euro: „Pentru mine, Coman trebuie să joace numai în atac, nu să vină în apărare. Cu cât vine în apărare, cu atât devine vulnerabil. E prea departe poarta de el. Sunt trei jucători care mie îmi plac foarte mult”.

Cristiano Bergodi vrea revizuirea regulii U21 „Nu e ușor pentru antrenori să facă față acestei reguli, mai ales când avem jucători care nu sunt valizi. Am vorbit cu Olteanu, a înțeles copilul ceea ce trebuia făcut. Poate fi o soluție să se revizuiască această regulă. Mi se pare mult cu doi jucători U21, mai ales că noi avem probleme cu COVID-19. Ce facem dacă ni se infectează toţi jucătorii under 21, jucăm cu copii de 15 ani?”, declarat antrenorul celor de la Craiova, Bergodi.

The post Gică Hagi a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.