Gigi Becali îi cere demisia lui Mirel Rădoi: „Ai mâncat trei bătăi, la revedere!” + Cum trebuia să arate primul 11 al României: „Iei o foaie şi pui Tănase, Man, Coman, Olaru…”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, l-a atacat pe Mirel Rădoi, selecționerul României și totodată finul său. Patronul roș-albaștrilor a fost azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, la cinci ani distanță după decizia care l-a trimis după gratii. A petrecut jumătate de oră în sala de judecată și a discutat cu magistrații, latifundiarul din Pipera dorind să fie reabilitat din punct de vedere judecătoresc. Sunt primele declarații ale omului de afaceri după o pauză de câteva luni în care a evitat orice apariție în spațiul public. Gigi Becali: „Iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci” „Bă… fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane de euro…Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei o foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia patru. Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României”, a declarat Becali, prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Gigi Becali, atac asupra lui Mirel Rădoi: „Ai mâncat trei bătăi, la revedere” „Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a tunat Gigi Becali.

Mirel Rădoi, în pragul unei crize: „Vi s-a părut că n-am sânge în instalație?” Mirel Rădoi a fost aproape de o criză de nervi în cadrul conferinței de presă susținută după eșecul cu Austria, 0-1, din Liga Națiunilor. Întrebat despre desele schimbări de strategie, selecționerul a izbucnit: „Vi s-a părut că n-am sânge în instalație?”.

The post (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.