Giovanni Becali a confirmat că Florinel Coman este dorit de echipa care a plătit o avere pentru Alexandru Mitriță. „Nu este prima oară când sunt interesați de el”

Florinel Coman este curtat din nou de o echipă din Statele Unite ale Americii. Reprezentatul jucătorului a confirmat că New York City este cu ochii pe atacantul FCSB. Giovanni Becali a explicat că în două sau trei luni se vor ști mai multe amănunte. Florinel Coman este tentat din nou cu o aventură peste Ocean. După Orlando City, o nouă echipă din MLS vrea să cumpere „perla” lui Gigi Becali. New York City, formația care a în anul 2019 a plătit 8,5 milioane de euro, pentru transferul lui Alexandru Mitriță, a pus ochii pe „Mbappe de România”. Jurnaliștii americani au scris că este posibil ca Florinel Coman să fie chiar înlocuitorul lui Mitriță, împrumutat la Al Ahli. „Poreclit Mbappe după minunatul fotbalist francez Kylian Mbappe, Coman are un ritm excelent de joc, precum și abilitate pentru dribling. Jucător de picior drept, Coman evoluează în principal pe aripa stângă, dar este folosit și ca aripă inversă sau în centru”, scrie sursa citată. Compatriotul lui Coman, Mitriță, a izbucnit în Bronx înainte de plecarea sa. Cine spune că fulgerul nu poate să lovească de două ori?”, au scris cei de la Hudsonriverblue.com Giovanni Becali a confirmat discuțiile pentru Florinel Coman Florinel Coman este reprezentat de Ioan Becali, fostul impresar al multor jucători din „Generația de Aur” și omul care acum câteva săptămâni a reușit transferul lui Valentin Mihăilă în Seria A, la Parma. Becali a confirmat că există discuții, dar rămâne de văzut dacă patronul FCSB va fi de acord să primească 10 milioane de euro și nu 15 milioane așa cum își dorește. La începutul anului, Orlando City a oferit 9,8 milioane de euro, dar tranzacția nu s-a realizat pentru că Gigi Becali a cerut și 40 la sută din suma viitorului transfer. „Abia în luna ianuarie vom putea discuta clar despre transferul lui Florinel Coman. Nu e prima oară când americanii sunt interesați de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top