Ianis Hagi, prima reacție după ce n-a fost băgat în seamă de Steven Gerrard la derby-ul cu Celtic. „Sunt abia la început!”

Ianis Hagi a oferit o primă reacție după ce Steven Gerrard nu l-a băgat în seamă la derby-ul jucat de Rangers cu Celtic. Internaționalul român a fost ținut pe banca de rezerve la meciul cu Celtic, dar acesta are șanse să debuteze în grupele Europa League la Liege împotriva lui Standard, joi, ora 19.55. Ianis Hagi a participat la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Standard Liege, iar șansele ca internaționalul român să fie titular sunt mari. Acesta a vorbit despre obiectivele de la Rangers, calificarea în grupele Europa League, dar și viitorul său la gruparea din Scoția. Prima reacție a lui Ianis Hagi după ce n-a fost băgat în seamă de Steven Gerrard la derby-ul cu Celtic „A fost unul dintre obiectivele noastre calificarea în Europa League. Sper să reușesc evoluții mai bune decât anul trecut. Consider că întreaga noastră echipă a progresat față de anul trecut, ne-am maturizat la nivel european. Nu este simplu să fii nevoit să treci de atâtea tururi preliminare, dar încrederea noastră a crescut pe zi ce trece. Sper să reușim un parcurs lung în acest sezon european, mai lung decât anul trecut, iar primul pas care trebuie făcut este să trecem de grupe”, a declarat Ianis Hagi, conform Glasgow Times. Ianis Hagi: „Sunt sigur că șansa mea va veni!” „Sunt sigur că șansa mea va veni, a fost doar primul derby al sezonului. Aștept să joc într-un astfel de meci, sper că se va întâmpla la următorul. Eu mă simt foarte bine la Rangers, sunt abia la început. Încă lucrez la legăturile cu coechipierii, la relațiile de joc, dar aceste lucruri se îmbunătățesc cu meci ce trece”, a recunoscut Ianis Hagi. The post Ianis Hagi, prima reacție după ce n-a fost băgat în seamă de Steven Gerrard la derby-ul cu Celtic. „Sunt abia la început!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top