Ianis Hagi, „pus la colț” chiar de tatăl său, în direct la TV. Greșeala gravă pe care a făcut-o la națională, față de Mirel Rădoi: „Nu era momentul!”

Gică Hagi, moment de sinceritate. A analizat la televizor prestațiile fiului său de la echipa națională. I-a reproșat că l-a „înțepat” pe selecționerul Mirel Rădoi și i-a spus unde a greșit în ultimele partide în care a îmbrăcat tricoul primei reprezentative. Gică Hagi a stins rapid un conflict la echipa națională. Mirel Rădoi și Ianis Hagi s-au contrat după dezastrul din partida cu Norvegia. „Regele” a intervenit și i-a transmis fiului său că a greșit când a vorbit de selecționer. A spus că acum toate lucrurile sunt în regulă în acest moment între Ianis și Mirel Rădoi. „Ianis nu trebuia să iasă să vorbească. Trebuia să iasă cei cu experiență, cu mai multe meciuri la națională. Nu era momentul. Era probabil și o oboseală după meci și a zis ce a simțit pe teren. Din câte știu eu totul s-a reglat, toate lucrurile sunt OK acum. I-am zis-o că nu trebuia să iasă, că nu a fost inspirat”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. „Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci?”, a răbufnit Ianis Hagi, după dezastrul din Norvegia. „Dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”, i-a răspuns tăios Mirel Rădoi. Gică Hagi a analizat meciurile lui Ianis, la televizor Gică Hagi a făcut și o analiză a prestațiilor lui Ianis Hagi de la echipa națională. A vorbit de lucrurile bune, dar și ceea ce mai trebuie îmbunătățit. „A vorbit la plural Rădoi când i-a răspuns. Așa e normal, că e joc colectiv. Ianis a atins 38 sau 39 de mingi, asta dă participarea lui la joc, e o cifră fantastică, cu un adversar care ne-a dominat. A pierdut 9 dintre ele, mi se pare normal, nu e de mare preocupare. Ce n-a făcut Ianis în cele două meciuri e că n-a creat superioritate (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.