Ilie Dumitrescu, reacție incredibilă după formula de start anunțată de Mirel Rădoi: „E prima dată când face asta!” Detaliul remarcat înaintea meciului cu Norvegia

Mirel Rădoi l-a surprins pe Ilie Dumitrescu înaintea meciului cu Norvegia, din Liga Națiunilor. Fostul mare jucător apreciază că Ianis Hagi este pentru prima dată titular într-un meci cu miză.

Meciul dintre Norvegia și România se va disputa duminică, 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Ullevål, din Oslo. Partida va fi transmisă pe Pro TV, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro. Miercuri, 14 octombrie, România va întâlni din nou Austria, de această dată pe teren propriu, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 21:45.

Ilie Dumitrescu, surprins de Mirel Rădoi, înaintea partidei cu Norvegia Mirel Rădoi a anunțat șapte schimbări pentru meciul cu Norvegia, după eșecul din barajul cu Islanda. „Pentru prima dată Ianis Hagi este titular la un meci important. Trebuie să remarcăm și acest lucru. Ianis Hagi nu a fost niciodată titular la un meci important! Eu l-am văzut la conferința de presă, se pare că și-a întors fața Rădoi și spre Ianis Hagi. Ianis Hagi este cel mai reprezentativ jucător român în Europa, în momentul de față. Cu Serbia, dubla cu Norvegia, dubla cu Suedia… a fost băgat în ultimul meci cu Spania, de Cosmin contra. Deci este vorba de primul meci important. Am fost foarte optimiști, eu am fost unul dintre cei care au fost optimiști. Am avut și argumente, nu mi-a citit cineva în cafea. Argumentul a fost exprimarea foarte bună cu o echipă mai puternică decât Islanda. Oare în meciurile cu încărcătură cedăm? Austria este o echipă cu un procent foarte mare dintre jucători sunt în Bundesliga. Când a fost presiune, cu Islanda, nu am mai creat nicio superioritate”, a reacționat Ilie Dumitrescu la Digi Sport. ECHIPA DE START România: 12. Tătărușanu-cpt. – 6. Manea, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 8. Cicâldău, 2. Crețu, 18. Marin – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Iancu. Rezerve: 1. Niță, 16. Lazar – 4. Hanca, 5. Bălașa, 7. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top