Ion Marin ridică o „problemă națională”: „De ei de ce nu spunem nimic? Ei nu au nicio vină?” Mirel Rădoi, apărat de valul de critici | EXCLUSIV ProSport Live

Ion Marin a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre eșecul naționalei din barajul cu Islanda. Fostul fundaș de la Dinamo și Rapid este convins că vina aparține jucătorilor și mai puțin staffului tehnic.

Miercuri, 14 octombrie, România va întâlni din nou Austria, de această dată pe teren propriu, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 21:45.

România a dezamăgit cu Islanda și a ratat campionatul European 2020. Ion Marin nu este de acord cu oamenii de fotbal care susțin că imagina naționalei din victoria cu Austria a fost una înșelătoare. Ion Marin ridică o „problemă națională”: „De ei de ce nu spunem nimic? Ei nu au nicio vină?” „Mirel Rădoi a luat toată vina asupra lui. De jucători nu spunem nimic? Ei n-au nicio vină? Este foarte adevărat că era greu să critici un jucător, pentru că niciunul nu a jucat ce trebuia. Trebuie să avem răbdare și cu Rădoi! Islanda are antrenor de 7 ani. Haideți să avem un pic de continuitate. Dacă tot schimbăm antrenorii din șase în șase luni, nu o să avem niciodată omogenitate. Un grup de bază trebuie să îl ai” , a declarat Ion Marin la ProSport Live. Ilie Dumitrescu, reacție incredibilă după formula de start anunțată de Mirel Rădoi Mirel Rădoi l-a surprins pe Ilie Dumitrescu înaintea meciului cu Norvegia, din Liga Națiunilor. Fostul mare jucător apreciază că Ianis Hagi este pentru prima dată titular într-un meci cu miză. „Pentru prima dată Ianis Hagi este titular la un meci important. Trebuie să remarcăm și acest lucru. Ianis Hagi nu a fost niciodată titular la un meci important! Eu l-am văzut la conferința de presă, se pare că și-a întors fața Rădoi și spre Ianis Hagi. Ianis Hagi este cel mai reprezentativ jucător român în Europa, în momentul de față. Cu Serbia, dubla cu Norvegia, dubla cu Suedia… a fost băgat în ultimul meci cu Spania, de Cosmin contra. Deci este vorba de primul meci important. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top