Ionel Dănciulescu, ignorat de președintele lui Dinamo: „L-am sunat pe domnul Șerdean. Eram curios când voi primi banii munciți”

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că l-a contactat pe actualul președinte al clubului, Dorin Șerdean, să afle când își va primi restanțele salariale. Fost jucător important în „Ștefan cel Mare”, Ionel Dănciulescu a fost înlăturat de noua conducere a lui Dinamo fără să primească, însă, salariile pe care le mai avea de încasat de pe vremea lui Ionuț Negoiță. Ionel Dănciulescu a dezvăluit că l-a sunat și i-a dat mesaje lui Dorin Șerdean, însă acesta nu i-a răspuns, deși ar fi văzut mesajele respective. Ionel Dănciulescu l-a sunat pe Dorin Șerdean să îl întrebe despre bani „Am încercat și eu să obțin un răspuns în ceea ce privește banii pe care îi am de primit. L-am sunat pe domnul Șerdean, nu mi-a răspuns. I-am dat un mesaj pe Whatsapp, îmi apărea ca mesajul a fost citit. Eram și eu curios când voi primi banii munciți. Sunt trei luni. Nu vreau să ajung în situația de a da clubul în judecată, nu o să fac asta niciodată. Vreau să îmi spună și mie cineva corect și cert când voi intra în posesia banilor. Sper să găsesc o înțelegere. Nu pot să îi dau în judecată cum fac alții”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport. Dorin Șerdean declara că îl vrea pe Ionel Dănciulescu înapoi la Dinamo Vestea că Dorin Șerdean îl ignoră pe Ionel Dănciulescu vine după ce în urmă cu trei săptămâni Dorin Șerdean spunea în direct la ProSport Live că va discuta cu fostul fotbalist cu privire la o revenire a sa la Dinamo. „El oricând este în sufletul meu. Noi suntem dinamoviști, suntem suporteri dinamoviști în primul rând. O să vedem despre colaborare… viața este așa cum este, never say never. E o decizie care s-a luat în situația respectivă. Danciu rămâne dinamovistul nostru de suflet, i-am spus și lui și sigur o să ne întâlnim. Să vedem despre ce mod de a colabora este vorba. Totul este la decizia domnului Cortacero. Știe cât de iubit este Danciu de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top