Jurgen Klopp, elogii pentru rivala Everton, înaintea derby-ului cu Liverpool: „Am știut de când a venit Ancelotti că se vor lupta la titlu”

Jurgen Klopp a admis că a văzut în rivalii de la Everton „următorul adversar adevărat la titlu”, după ce „caramelele” l-au adus pe banca lor pe Carlo Ancelotti. FC Liverpool, echipa lui Klopp, o va înfrunta pe Everton sâmbătă, în derbyul de pe Merseyside. Jurgen Klopp vede în Everton un adversar periculos la titlu în Premier League și îl elogiază pe Carlo Ancelotti: „E un om minunat” Neamțul de pe banca „cormoranilor” recunoaște că Everton poate fi „un adversar adevărat”, deși Liverpool a terminat sezonul trecut cu un avans uriaș de 50 de puncte în Premier League în fața rivalilor de pe Merseyside. Între timp, însă, lucrurile s-au schimbat. „Caramelele” sunt neînvinse în acest sezon și stau în vîrful clasamentului din Premier League. Klopp recunoaște că s-a gândit că rivalii de la Everton se vor bate la un moment dat pentru titlu, după numirea lui Carlo Ancelotti ca manager. Everton zboară în clasament în acest sezon, iar acest derby de pe Merseyside este cel mai important din ultimii ani. Și Klopp nu este deloc surprins de succesul rivalilor de moarte, după ce au făcut niște „afaceri perfecte” în această vară, în opinia lui. Neamțul a declarat pentru BBC Football Focus: „Ce părere am despre Carlo Ancelotti nu a fost niciodată un secret. Nu puteam să îl respect mai mult. Este un om minunat. Când am auzit că va semna pentru Everton am zis: «Iată următorul challenger la titlu». Au făcut afacerea perfectă în vară. Au găsit exact jucătorii de care aveau nevoie pentru a îmbunătăți deja o echipă bunicică pe care o aveau deja”. Forma senzațională a lui Dominic Calvert-Lewin, care a marcat deja 9 goluri pentru Everton în acest sezon, este o componentă cheie, dar întregul tablou este mult mai în roz pe Goodison Park, spune Klopp. Germanul a adăugat: „Calvert-Lewin, chiar mă așteptam din partea lui să facă pași mari în următorii ani și chiar i-a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top