Critic National

Stiri si informatii de ultima ora

Lidia Buble are un nou iubit? Imaginea controversată pe care a postat-o în social media

Au trecut mai bine de 6 luni de la despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion, iar astăzi, vedeta și-a pus fanii pe jar cu o fotografie pe care a postat-o în social media.

Lidia Buble a stârnit numeroase controverse azi, în social media, după ce a postat o fotografie cu un buchet de flori pe care chiar a desenat o inimioară. Artista a mai primit un astfel de buchet drăguț, doar că din partea unei prietene, căreia i-a și dat tag în postare.

Buchetul celălalt, al cărui expeditor a preferat să-l țină ascuns a fost postat fără niciun fel de tag, iar inimioara desenată în aplicație de Lidia Buble i-a făcut pe fanii ei să se gândească la faptul că artista ar putea avea un nou iubit. Mai mult, unii dintre ei s-au îndreptat cu gândul către faptul că florile cu pricina ar fi putut fi oferite chiar de către Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, mai ales că, în ultimele zile, cei doi au tot fost în atenția tuturor, prin prisma melodiei pe care au lansat-o împreună.

Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine”
Odată cu lansarea piesei cu Vunk, Lidia a dat de înțeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptura de Răzvan Simion.
„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare
.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus Lidia Buble.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.