Madridul a luat foc după umilința cu Șahtior: „Acest Real e un dezastru!” Marile publicații vorbesc despre demisia lui Zidane chiar înaintea șocului cu Barcelona: „De la ridicol la Clasico”

Presa de la Madrid pune tunurile pe Zidane după umilința cu Șahtior, din grupele Ligii Campionilor. Jurnaliștii spanioli își pun problema demisiei francezului, cu câteva zile înaintea Clasicului cu Barcelona. Real Madrid și-a aruncat în aer începutul de sezon după două rezultate șocante. Supervedetele lui Zidane au pierdut acasă cu nou-promovata Cadiz și s-au făcut de râs în debutul din Liga Campionilor. Spaniolii vorbesc despre demisia lui Zidane, după umilința cu Șahtior: „Acest Real e un dezastru!” Real Madrid a avut o primă repriză de coșmar cu ucrainenii. Starurile lui Zidane au fost pur și simplu umilite de Șahtior, o echipă grav afectată de pandemia de coronavirus. Ucrainenii au marcat de trei ori la Madrid, iar Realul nu a mai avut puterea unei remontada. S-a terminat 2-3, iar presa din Madrid a izbucnit la adresa echipei. Nici jucătorii, nici Zidane nu au fost iertați. „De la ridicol la Clasico”, scrie AS, care are o reacție categorică: „Realul nu poate arăta așa de rău!”.

Celălalt mare ziar din capitala Spaniei, Marca este neiertătoarea cu echipa lui Zidane: „Acest Real este un dezastru!”, scrie publicația, care amintește că mai sunt câteva zile până la Clasicul cu Barcelona.

Cei de la AS nu au ezitat să se întrebe dacă nu e cazul ca Zidane să fie îndepărtat:

🤔 ¿Qué debe cambiar en este Real Madrid? pic.twitter.com/L3QBL23js5 — Diario AS (@diarioas) October 21, 2020

Mai mult de atât, AS a pus ochii și pe legendarul Sergio Ramos. Publicația se întreabă dacă fundașul este vital în noua echipă a Madridului:

🤔 ¿Es vital Sergio Ramos en este Real Madrid? 🔁 Sí. ❤️ No. pic.twitter.com/tqe6rATzDe — Diario AS (@diarioas) October 21, 2020

Zidane: „Sunt responsabil și trebuie să caut soluții!” Zidane a încercat după meci să ia vina rezultatului asupra lui. Francezul spune că jucătorii au alergat și că va încerca să caute (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top