Mircea Lucescu, vizitat de președintele Ucrainei! Patronul lui Dinamo Kiev cere un nou trofeu! Ce a declarat Igor Surkis despre român | FOTO

Mircea Lucescu a fost vizita în cantonamentul lui Dinamo Kiev de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Patronul clubului, Igor Surkis, a vorbit despre român și a spus că așteaptă un nou trofeu la echipă. Dinamo Kiev așteaptă meciurile din Liga Campionilor, cu Juventus Torino, Barcelona și Ferencvaros. Mircea Lucescu, vizitat de președintele Ucrainei! Ce a declarat Igor Surkis despre român Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a fost invintat în cantonamentul lui Dinamo Kiev, cu ocazia unei festivități. Echipa din capitala Ucrainei a aniversat de 45 de ani de la primele trofee europene cucerite: Cupa Cupelor și Supercupa Europei în 1975. Șeful statului s-a întâlnit cu fostele glorii care au obținut acea performanță sub comanda legendarului Valery Lobanovsky. Volodymyr Zelensky nu a uitat să îi felicite pe jucătorii care au participat în victorie Ucrainei cu Spania, 1-0. „Jucătorii noștri trebuie să cunoască istoria și să încerce să devină egalii acestor fotbaliști de legendă. Din fericire, noul antrenor, Mircea Lucescu, le-a dat încredere acestor tineri și ei cred că pot juca din nou la cel mai înalt nivel și să învingă pe rivali. Sper ca președintele să vină din nou atunci când și această generație va ridica un trofeu deasupra capului”, a spus Surkis.

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, cu 11 puncte din 5 meciuri, dar pentru Mircea Lucescu urmează marile meciuri din Liga Campionilor. Marți, de la 19:45, va primi vizita celor de la Juventus Torino.

Mircea Lucescu, arma secretă a Ucrainei din victoria cu Spania. „Lui trebuie să îi mulțumim!” Echipa națională a Ucrainei a produs surpriza în meciul din Liga Națiunilor cu Spania, scor 1-0, iar golul victoriei a fost înscris de Tsygankov, fotbalistul în vârstă de 22 de ani de la Dinamo Kiev. Igor Surkis, patronul celor de la Dnamo Kiev, crede că Mircea Lucescu (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.