Mirel Rădoi, criticat de Marcel Pușcaș pentru că nu l-a convocat pe Dennis Man: „Trebuie să facă parte din echipa națională de seniori, punct!”

Marcel Pușcaș, fostul oficial de la FC U Craiova, s-a declarat uimit de faptul că Dennis Man nu a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională de seniori și că evoluează, în continuare, la cea de tineret. Dennis Man a fost transferat de FCSB, în toamna lui 2016, de la UTA Arad pentru 420.000 de euro. Mirel Rădoi, criticat de Marcel Pușcaș pentru că nu l-a convocat pe Dennis Man Marcel Pușcaș susține că, de-alungul timpului, lui Dennis Man i s-au făcut mai multe nedreptăți. Iar cea mai recentă ar fi neconvocarea sa la echipa națională de seniori. „Dennis Man, acest băiat plin de talent, a avut de suportat niște lucruri, deși e foarte tânăr. Când avea 16 ani era titular la UTA în Liga 2 și dădea goluri, nefiind regula U21, juca pur și simplu. Dar nu era convocat la națională de la vârstă lui pentru că… punct. Ce juca Man? Mijlocaș dreapta sau al doilea atacant. Și cum să joace la echipa națională de atunci fiind născut în 98? Acum a venit la Steaua, nu îl băga Becali ca să scape de un procent de la UTA din vremea respectivă. Eu am spus acum 3 ani că dacă acest copil va juca 10 meciuri consecutiv titular va debuta și în echipa națională de seniori. După vreo 30 de meciuri deja a apărut prima convocare. Joacă în echipa națională de tineret și o face cel mai bine, dar nu este convocat la naționala mare. E a doua oară în viață când acest copil trebuie să suporte comparații ale unora sau altora, deștepți din fotbal. Man trebuie să facă parte din echipa națională de seniori, punct! Că joacă, că nu joacă e partea a doua. Dar nu are ce căuta la tineret, cum nu au nici alții ce căuta la tineret. Când îi întrebi pe băieții ăștia din Federație, și când nu au vreun rezultat la echipele naționale de juniori, spun că scopul nu este ăsta, ci să dăm jucători la echipa de seniori. Când sunt la un baraj sau meci decisiv spun că totuși îi interesează (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.