Mirel Rădoi se uită la meciurile lui Dennis Man „cu ceasul în mână”. „Până în minutul 32 a fost cel mai bun de pe teren”

Dennis Man poate deveni curând jucător de bază la echipa națională de seniori. Selecționerul este cu ochii pe el și îi monitorizează atent fiecare partidă. Mirel Rădoi l-a lăudat pe atacantul FCSB și spune că este în formă. I-a transmis și unde mai are de lucru. Mirel Rădoi a fost aspru criticat pentru că nu l-a convocat pe Dennis Man la naționala de seniori. Atacantul FCSB a fost lăsat la echipa de tineret unde a jucat foarte bine. Atacantul FCSB trece printr-un moment foarte bun, deși a avut probleme după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Dennis Man este cel mai bun marcator din Liga 1 și are 7 reușite în 8 etape. Mirel Rădoi îl monitorizează atent și i-a făcut analiza după partida cu FC Hermannstadt. Echipa lui Toni Petrea a câștigat cu 5-0, iar Man a înscris un gol și a dat o pasă decisivă. „E la un nivel competitiv bun în momentul de faţă, m-am uitat la ultima partidă, până în minutul 32 a fost cel mai bun de pe teren, numărul de sprinturi a fost destul de ridicat pentru 30 minute. După aceea, a avut o cădere când l-au trecut atacant, dar este normal. El a avut 12 zile în care nu s-a antrenat, a avut coronavirus, iar după aceea s-a dus direct cu naționala de tineret și a jucat acolo două meciuri”, a declarat selecționerul. Mirel Rădoi, sfaturi pentru Dennis Man Mirel Rădoi l-a analizat bine pe Dennis Man și i-a transmis unde mai are de lucrat. Rămâne de văzut dacă la următoarea convocare va rămâne tot la naționala de tineret, să ajute echipa lui Adrian Mutu într-un moment important pentru soarta calificării la Campionatul European de Tineret. „Este clar că în momentul de față are unele probleme. Din punct de vedere fizic, mai poate îmbunătăţi finalul partidelor, dar ca şi formă sportivă, are realizări la fiecare partidă”, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport. „Păi dacă iei trei bătăi… dacă iei trei bătăi… îl iubesc, că (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.