Moment incredibil după România U21 – Malta U21! Mihai Stoichiță l-a înjurat fără jenă pe Adrian Mutu la conferința de presă: „F***-te în gură, Mutule! Te dau afară” | VIDEO

Mihai Stoichiță, înlocuitorul lui Adrian Mutu la meciul dintre România U21 și Malta U21, scor 4-1, a fost protagonistul unui moment incredibil la conferința de presă de după partidă.

Vezi AICI toate detaliile de la meciul România U21 – Malta U21 4-1!

În așteptarea momentului potrivit pentru a intra în direct la conferința de presă, Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu, de față cu jurnaliștii prezenți, ba chiar a spus, mai în glumă, mai în serios, că îl dă afară pe actualul selecționer al naționalei de tineret. Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu Directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal s-a arătat deranjat de un mesaj primit, acesta fiind cu telefonul în mână. Mihai Stoichiță i-a adresat apoi vorbe grele lui Adrian Mutu, în absență, după ce la interviul de după meci l-a lăudat și l-a felicitat pentru munca depusă la echipa națională de tineret. „Bă, dar e ceva ăsta… F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”, a fost reacția incredibilă a lui Mihai Stoichiță.

Vezi AICI VIDEO cu momentul incredibil oferit de Mihai Stoichiță!

Reacția lui Adrian Mutu, după ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță „L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el”, a spus Adrian Mutu, la Telekom Sport. Adrian Mutu a fost înlocuit provizoriu cu Mihai Stoichiță pe banca tehnică a echipei naționale de tineret, pentru că a fost inițial considerat suspect de coronavirus și a decis ca în locul său să stea directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal. În cele din urmă, Adrian Mutu a fost testat negativ, însă a preferat să vadă meciul la televizor, din rațiuni de siguranță. „Mister ne-a încurajat înainte de partidă, ne-a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.