Nicușor Dan, noul primar al Capitalei, a anunțat ce se va întâmpla cu CSM București: „Angajamentul va continua cel puțin până la vară”

Nicușor Dan, noul primar al Capitalei, a vorbit despre echipa de handbal CSM București și a anunțat că aceasta va fi susținută în continuare de către primărie, până în vara anului viitor. Noua conducere din Capitală a ținut să aducă aprecieri performanțelor reușite de către fetele de la CSM București și să menționeze faptul că parcursul european al acestora nu va fi afectat. Primarul a explicat că se va face o analiză și se vor căuta soluții pentru ca echipa de handbal din București să fie finanțată sau sponsorizată într-o măsură mai mare din surse private. Nicușor Dan a anunțat ce se întâmplă cu CSM București „CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm. Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta… Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem. Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela”, a spus Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă. Handbalistele de la CSM București au protestat În urmă cu aproximativ două săptămâni, înainte de meciul Ferencvaros Budapesta, din grupele Ligii Campionilor, handbalistele de la CSM București și-au făcut apariția pe teren îmbrăcate cu tricouri pe care erau imprimate mesaje destinate Primăriei Capitalei. „Respectați-ne munca” și „Respectați-vă promisiunile”, au fost mesajele transmite de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.