O ambarcațiune s-a scufundat în Dunăre, în zona Sulina. O persoană s-a salvat, alta e căutată

O ambarcațiune în care erau două persoane s-a scufundat, joi noaptea, în Dunăre, în zona localității Sulina, județul Tulcea. Un bărbat de 47 de ani, din București, este căutat, vineri, în vreme ce altă persoană a reușit să ajungă la mal.

Poliția Tulcea a transmis vineri dimineața că Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea a fost sesizati cu privire la faptul că pe fluviul Dunarea, în zona localității Sulina, o ambarcațiune s-ar fi scufundat.

Din primele verificări, se pare că este vorba de o ambarcațiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane. Ambarcațiunea ar fi luată apă din motive necunoscute, iar ulterior s-a scufundat.

Una dintre persoanele aflate în barcă a ajuns la mal, iar un bărbat de 47 de ani, din București, a dispărut în apele fluviului Dunărea.

„Bărbatul a fost căutat în zona producerii evenimentului, fără a fi găsit. În continuare se efectuează activități de căutare de către polițiști împreună cu reprezentanți ANR pentru găsirea persoanei dispărute și stabilirea cu exactitate a condițiilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Tulcea.

La căutări participă și reprezentanți ai ISU și ai Poliției de Frontieră.

Potrivit ISU Tulcea, ambarcațiunea s-a scufundat în jurul orei 23.00, între mila 5-6.

Persoana care reușit să fie adusă la mal a fost salvată de niște pescari din zonă.

„Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcațiunii de la Căpitănie, în șoc hipotermic, ulterior transportată la Sulina”, spun reprezentanții ISU Tulcea.

Forțele de intervenție au reușit ancorarea epavei ambarcațiunii, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02.00 și reluate vineri dimineața.

 

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top