Oficialii de la CSM București nu se tem că își vor pierde finanțarea după ce s-a schimbat primarul capitalei. „Orice altă abordare ar fi greșită”

CSM București trece printr-o perioadă dificilă. Cristina Neagu este infectată cu noul coronavirus și nu va putea juca în partida cu Vipers din Liga Campionilor. Antrenorul Adrian Vasile a explicat că nu se teme că echipa va rămâne fără finanțare după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei. Oficialii CSM București sunt convinși că echipa va avea în continuare buget serios,capabil să susțină performanța, deși în fotoliul de la Primăria Capitalei nu va mai fi Gabriela Firea, ci Nicușor Dan. Noul edil spunea în anul 2016 că își dorește ca banii să ajungă la copii și juniori și nu la sportul profesionist. CSM București are în anul 2020 un buget de 10,5 milioane de euro. „Nu s-au făcut modificări în organigramă, noi ne vedem de antrenamente, la ce ne pricepem. Cred că în România nu sunt multe domenii în care activăm la nivel de excelență și unde facem asta ar trebui să ne îngrijim de acest domeniu. De aceea, o altă abordare legată de sport în București și în România ar fi greșită,” a afirmat Adi Vasile. Adi Vasile, dezamăgit că nu se poate baza pe Cristina Neagu Antrenorul a vorbit și de situația prin care trece Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă a lumii are coronavirus și nu va juca în deplasarea de la Vipers, în confruntarea din Liga Campionilor, programată sâmbătă. „Nu știe cum a luat virusul, dar e greu să te protejezi de ceva fără să știi exact cum trebuie să trăim cu el pe lângă noi. Acum trebuie să suplinim și absența Cristinei cum am suplinit-o și pe cea a lui Barbosa. Cristina n-a intrat cu nimeni in contact, celelalte fete au fost testate de minimum 2 ori în ultimele zile și toată lumea are rezultate negative. Oricum, Norvegia are un regulament mult mai sever. Când ajungem acolo, chiar dacă avem testele negative, vom fi testați încă o data acolo. Va trebui să stăm în camera de hotel până când vom primi (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.