Ole Gunnar Solskjaer ia vina asupra lui, după eșecurile lui Manchester United: „Luminile reflectoarelor trebuie să fie pe mine!”

Manchester United trece printr-o perioadă nefastă, iar antrenorul Ole Gunnar Solskjaer susține că el este vinovat pentru insuccesele „diavolilor”. Formația engleză a suferit o înfrângere umilitoare, în ultima partida din campionat, contra londonezilor de la Totttenham, scor 1-6. În prezent, Manchester United se situează pe locul 16 din Premier League, cu trei puncte obținute, după tot atâtea meciuri jucate. Ole Gunnar Solskjaer ia vina asupra lui, după eșecurile lui Manchestere United Tehnicianul lui Manchester United încearcă să ia presiunea de pe jucătorii săi și susține că eșecurile echipei i se datorează lui. Solskjaer spune că este foarte important ca formația engleză să câștige următorul meci din campionat, contra lui Newcastle. „Luminile reflectoarelor trebuie să fie pe mine, deoarece eu sunt managerul și sunt responsabil. Dacă ești jucător sau faci parte din staff-ul lui Manchester United trebuie să ai o mentalitate puternică, iar, pentru mine, această perioadă este încă o șansă să dovedesc și să le spun jucătorilor cât de multă încredere avem în ei. Este vorba de concentrarea asupra următorului meci, deoarece știu că sunt capabili să obțină rezultate și să urce în calasament. Întotdeauna este presiune din afară. Trebuie să rămâne uniți, suntem un grup și rămânem împreună. Atunci când pierzi un meci, primul lcuru pe care trebuie să-l faci este să te ridici în următorul, iar noi avem această șansă în partida cu Newcastle”, a declarat pentru Ole Gunnar Solskjaer Goal. Jose Mourinho, exuberant după ce a umilit-o pe Manchester United „The Special One” s-a declarat fericit pentru victoria obținută de echipa sa. Acesta susține că Tottenham a fost foarte bine pregătită din punct de vedere tactic și psihologic, astfel că jucătorii nu au fost afectați că United a înscris încă din minutul 2. „Manchester United nu pierde multe meciuri şi sunt şi (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top