Paradisul Simonei Halep. Locaţia superbă, ascunsă de ochii lumii, în care sportiva îşi petrece vacanţa | EXCLUSIV

Simona Halep îşi petrece dimineţile de toamnă într-un paradis verde, departe de zgomotul oraşului. Simona se bucură de un peisaj ca în poveşti, ce poate fi admirat în ultimul story de pe Instagram. Potrivit surselor ProSport, Halep îşi petrece vacanţa într-un apartament ultramodern, situat în ansamblul rezidenţial Stejarii Country Club, deţinut de Ion Ţiriac. Simona Halep îşi petrece vacanţa în inima unei zone verzi Simona Halep le-a arătat fanilor priveliştea de care se bucură în fiecare dimineaţă. A doua jucătoare de tenis a lumii se află în inima unei zone verzi, într-o zonă rezidenţială foarte retrasă, una dintre cele mai scumpe din Bucureşti. Un apartament în reşedinţa de lux în care locuieşte Halep costă în medie 2.000 de euro pe metru pătrat.

Locuinţa Simonei are un exterior modern, cu geamuri mari, iar designul interior este conturat într-o manieră la fel de elegantă. Pe lângă apartamentul în care îşi petrece cea mai mare parte a timpului, Halep şi-a mai cumpărat o casă în zona Herăstrău. Jucătoarea de tenis a fost sfătuită de mentorul său, Ion Ţiriac, să investească în imobiliare, aşa că a decis să îşi construiască o vilă de lux şi la Buşteni, pe terenul de 500 de metri oferit de Primărie.

Simona Halep obişnuia să meargă în vacanţe acasă, la Constanţa, dar acum preferă să locuiască în complexul de la Stejarii Country Club, pentru a putea îmbina utilul cu plăcutul. Ansamblul situat în Pădurea Băneasa este înconjurat de natură, oferind servicii integrate de sport. Halep îşi poate exersa loviturile pe terenurile de tenis sau poate merge la sală, aşa cum a procedat luni. Constănţeanca s-a filmat în timpul unui antrenament, iar imaginile au ajuns pe Instagram. „Să aveţi o săptămână excelentă!”, le-a transmis Simona fanilor.

Simona Halep a strâns nu mai puţin de 37 de milioane de dolari din premii în întreaga carieră, investind o parte din bani în (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.