Proteste în fața Biroului Electoral al Sectorului 1. Oamenii cer renumărarea voturilor

Zeci de oameni protestează, miercuri dimineața, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1 al Capitalei și cer renumărarea voturilor. Manifestanții strigă „Renumărare” și „Transprență”.

Zeci de oameni protestează, miercuri dimineața, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1 al Capitalei și cer renumărarea voturilor. Manifestanții strigă „Renumărare” și „Transprență”.

Zeci de oameni s-au adunat în fața Biroului Electoral al Sectorului 1, majoritatea spunând că sunt susținătorii lui Dan Tudorache, primarul în funcție al Sectorului 1.

Aceștia spun că vor să fie renumărate voturile.

Susținătorii strigă „Transparență” și „Renumărare”.

Alături de manifestați este și Dan Tudorache. Acesta a declarat că miercuri la ora 12.00 ar trebuie să fie luată o decizie.

„Am solicitat la Biroul Electoral Central renumărarea voturilor. Am înțeles că astăzi (miercuri – n.r.), undeva la ora 12.00 va fi o ședință și se va lua o decizie. Așteptăm și sperăm să se decidă renumărarea voturilor, pentru că, din punctul nostru de vedere, sunt suspiciuni de fraudă și cel mai corect este să renumărăm”, a spus Dan Tudorache.

Clotilde Armand îşi menţine primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, Dan Tudorache, după numărarea a 96% dintre voturi, arată rezultatele parțiale ale BEC.

Atât Armand, cât și Tudorache susțin că au câștigat alegerile și spun că votul a fost fraudat. PSD cere renumărarea voturilor, în vreme ce USR PLUS se opune.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.