Răzvan Burleanu a explicat ce se întâmplă cu Bogdan Bălănescu și locul acestuia în Comitetul Executiv al FRF: „S-a constatat că nu mai îndeplinește condițiile”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a oferit detalii despre situația lui Bogdan Bălănescu, fostul director general al lui Dinamo, care și-a pierdut dreptul de a ocupa un loc în Comitetul Executiv. În cursul zilei de vineri, 30 octombrie, a avut loc o ședință a Comitetului Executiv la sediul Federației Române de Fotbal, iar Răzvan Burleanu a oferit detalii despre discuțiile care s-au purtat. Printre subiectele zilei a fost și poziția lui Bogdan Bălănescu. După ce Pablo Cortacero a numit o nouă conducere la Dinamo, Bogdan Bălănescu și-a pierdut automat și locul în Comitetul Executiv. Răzvan Burleanu, despre viitorul lui Bogdan Bălănescu la FRF Bogdan Bălănescu era unul dintre reprezentanții cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv, alături de Valeriu Argăseală, președintele lui FCSB. Răzvan Burleanu a explicat că, în mai puțin de o lună, va fi ales un nou reprezentant în locul lui Bogdan Bălănescu, în urma unei Adunări Generale ce va avea lor la Federația Română de Fotbal. „S-a constatat că domnul Bogdan Bălănescu nu mai îndeplinește condițiile cerute de statutul FRF pentru a ocupa un funcție în Comitetul Executiv. A fost convocată pentru data de 24 noiembrie o Adunare Generală pentru desemnarea unui nou reprezentant”, a spus Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de vineri. Bogdan Bălănescu și clauza care îl ține în funcția de secretar general la Dinamo În momentul de față, Bogdan Bălănescu ocupă funcția de secretar general la Dinamo și datorită unei clauze speciale din contractul său, după cum ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu două săptămâni. Bogdan Bălănescu a avut grijă, atunci când a ajuns la Dinamo, să își întocmească un contract bun. Prin clauza amintită stipulează faptul că funcția de secretar general nu poate fi ocupată de altcineva. În funcția de director general, Pablo Cortacero (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.