Răzvan Burleanu îi răspunde tăios lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat că nu există un proiect serios la națională: „Cum adică?”

Răzvan Burleanu îi răspunde lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat că la echipa națională a României nu există un proiect serios. Întrebat despre declarațiile lui Gică Hagi, cel care a acuzat federația că nu a dezvoltat un proiect serios la echipa națională, Răzvan Burleanu a oferit un răspuns tăios. Opinia lui Gică Hagi l-a scos din sărite pe Răzvan Burleanu Șeful FRF a fost vădit iritat, contrazicând opinia lui Hagi: „Nu există un proiect serios? Cum adică? Orice echipă națională se bazează pe jucătorii care vin de la cluburi. Atunci când fotbalul românesc va avea un număr semnificativ de jucători la echipe de top, atunci și echipa națională va fi altfel. Trebuie să sperăm în continuare. Văd mulți jucători tineri care au plecat în Italia. Când se vor impune în primul 11 acolo, vor veni la națională și vor face diferența”, a spus Răzvan Burleanu după meciul câștigat de naționala de tineret, scor 4-1 cu Malta în preliminariile EURO 2021. Gheorghe Hagi a criticat strategia FRF în contextul ultimelor înfrângeri usturătoare suferite de România, în Islanda (2-1), respectiv Norvegia (4-0): „De azi pe mâine nu avem succes. De azi, pe termen mediu și lung, vom avea succes. V-o spune Hagi. Romania, în momentul de fata are doua lucruri în care trebuie să învestească foarte mult. Are mijlocași și atacanți de top mondial. Nu spun că nu exista altceva, dar trebuie să găsim. De la mijloc în sus avem resurse de nivel mondial, nu european. În linia de jos, trebuie să căutam. Dormiți, culcați-vă, sculați-vă, trebuie să găsim soluții în spate. De la mijloc în sus avem soluții de nivel mondial”, a punctat patronul Viitorului, în direct la Digisport. România va întâlni Austria în etapa a patra din Liga Națiunilor, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, iar toate detaliile (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.