Critic National
critic national stiri 24/7

RETRANSMITERE Comunicat de presă – Instituţia Prefectului – Judeţul Bistriţa-Năsăud

Bistriţa Bârgăului, Dumitriţa, Livezile, Monor, Salva, Tiha Bârgăului, Sânmihaiu de Câmpie, Şieu-Măgheruş, Salva, Chiochiş, Şieuţ, Josenii Bârgăului, Teaca, Budeşti, Miceştii de Câmpie – unităţi administrativ-teritoriale cu mandate noi pentru primari şi consilieri locali!

În perioada 22-23 octombrie a avut loc o nouă serie de şedinţe privind ceremoniile de constituire a consiliilor locale din mai multe comune ale judeţului Bistriţa-Năsăud.

“Vă felicit pentru câştigarea mandatelor şi, în primul rând, vreau să vă asigur de sprijinul pe care vi-l pot oferi prin instituţia pe care o reprezint.

De astăzi, vă asumaţi misiunea de a vă implica în calitate de factori decizionali de bază în progresul comunităţilor.

Toate funcţiile sunt efemere, şi cea de prefect, şi cea de primar, şi cele de consilier local, însă ceea ce contează sunt lucrurile pe care le lăsăm în urma noastră. De azi, timp de patru ani, deciziile pe care le luaţi pentru comunele pe care le reprezentaţi vor vorbi pentru voi, vă vor reprezenta.

Speranţa mea este doar ca voi să fiţi de bună credinţă, aşa cum v-aţi luat legământul în faţa tuturor cetăţenilor, fie că v-au ales, fie că nu s-au prezentat la vot sau fie că nu v-au ales.

Să fiţi mereu ghidaţi de conştiinţă şi deasupra fiecărei decizii să vegheze legea! “, transmite prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, primarilor şi consilierilor locali aleşi care au depus jurământul în aceste două zile.

Cancelaria Prefectului


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi