Sorin Cîrțu, atac dur la Mihai Stoica după victoria cu Dinamo: „Nu-mi spune nimic, nu mă interesează! Arbitrii ar trebui să conducă meciurile cu fizica în mână”

Sorin Cîrțu și Mihai Stoica au continuat duelul de la distanță, după ce oficialul de la FCSB a contestat penalty-ul din care Craiova a bătut-o pe Dinamo, scor 1-0. Președintele Craiovei e convins că penalty-ul a fost corect acordat și a subliniat că nu-l interesează părerile lui Mihai Stoica, din nou acid la adresa oltenilor. Sorin Cîrțu nu vrea să mai audă de Mihai Stoica: „Nu-mi spune nimic!” „Eu zic că a fost penalty! De ce nu ați sunat un specialist? Arbitrii ar trebui să conducă meciurile cu fizica în mână. Suntem sătui de comentariile lui Mihai Stoica! Nu mă interesează, nu-mi spune nimic. Nici nu vreau să mă obosesc să comentez, să gândesc ce spune el. Pe mine mă interesează părerea oamenilor? Eu spun că a fost penalty! Dacă asta e o fază de comentat, hai să nu mai dăm fotbal la televizor. Marius Constantin ce să facă, să sară cu capul pe lângă el? Sunt comentarii aiurea, deplasate”, a spus Sorin Cîrțu, la Digi Sport. Fostul mare jucător al Craiovei a analizat pe scurt și prestația echipei cu Dinamo, după accidentarea gravă suferită de Koljic și transferul lui Mihăilă la Parma. Cîrțu a ținut să-l laude pe Mihai Căpățînă, jucătorul adus de gruparea din Bănie de la Voluntari. „Echipa s-a prezentat și puțin forțat cu această așezare. Au plecat Koljic, Mihăilă, dar ne-am prezentat bine. Bergodi a vrut și puțină prospețime și a schimbat și sistemul, a trecut la un 4-4-2, cu Mamut și Nistor puțin mai avansați. A fost o mutare inspirată și jucătorii au dus bine meciul. Sunt mulțumit de Căpățînă, îmi place mult. Mamut a vrut să rezolve individual, deși poate se recomandau niște combinații la fazele respective. Când vor fi și relații de joc, o să rezolvăm altfel situațiile. Am avut de multe ori și superioritate. Avem jucători de câteva zile, o să rezolvăm lucrurile destul de bine”, a mai afirmat președintele Craiovei. Deși Dinamo a suferit un nou (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top