Spitalele din Olt nu mai au locuri la ATI pentru bolnavii de COVID. O femeie de la spitalul din Balș a murit pentru că nu a putut ajunge la timp într-o secție ATI

Spitalele din Olt implicate în lupta cu COVID 19 au rămas fără locuri la ATI. Medicii fac, în zadar, demersuri pentru a reuși transferul pacienților în stare gravă.

Spitalele din Olt implicate în lupta cu COVID 19 au rămas fără locuri la ATI. Medicii fac, în zadar, demersuri pentru a reuși transferul pacienților în stare gravă.

O femeie infectată cu noul coronavirus de la spitalul din Balș, aflată în stare gravă, și-a pierdut viața pentru că nu a putut ajunge la timp într-o secție ATI pentru a primi îngrijirea medicală și tratamentul adecvat stării de sănătate.

Pentru a salva viața pacienților aflați la limita dintre viață și moarte din cauza SARS-COV-2, medicii fac eforturi disperate pentru a le găsi un loc la ATI. Acestea pot dura zile întregi, timp în care starea de sănătate a pacienților grav se deteriorează.

În acest moment toate cele 22 de locuri de ATI de la spitalele din Slatina și Caracal sunt ocupate. Autoritățile caută soluții pentru mărirea capacității secțiilor de Terapie Intensivă.

În Olt au apărut probleme și în privința locurilor pentru pacienții infectați care prezintă comorbidități. Majoritatea secțiilor spitalului suport COVID de la Caracal sunt ocupate.

Autoritățile sanitare din județ au raportat 65 de noi cazuri de persoane confirmate cu noul coronavirus, cel mai mare de la debutul pandemiei. Acestea au confirmat și două decese.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.