Tragedie cumplită în lumea sportului! Laura Salvo a murit după un accident groaznic în Raliul Portugaliei, la doar 21 de ani

Tragedie în lumea sportului! Laura Salvo, în vârstă de doar 21 de ani, a murit după un accident teribil petrecut în Raliul Vidreiro, etapă din Raliul Portugaliei. Copilotul lui Miguel Socias, Salvo și-a pierdut viața chiar în startul cursei de sâmbătă, după ce mașina în care se aflau cei doi s-a răsturnat. Miguel și Laura erau în formă maximă, în condițiile în care tocmai triumfaseră în Raliul Xixona. Medicii au intervenit imediat, după doar două minute de la cumplitul accident, aceștia au încercat să o resusciteze pe Laura, însă aceasta n-a mai ajuns cu elicopterul la spital, murind după puține minute.

Sora Laurei, Mario Salvo, este și ea un cunoscut copilot de raliuri. Paulo Goncalves a murit în Raliul Dakar La începutul anului, lumea raliurilor a fost lovită de o veste teribilă: Paulo Goncalves și-a pierdut viața în Raliul Dakar, în timpul cursei din cea de-a 7-a etapă. Accidentul i-a fost fatal acestuia, iar procedeele de reanimare au fost inutile.

Sportivul a căzut cu motocicleta sa la kilometrul 276 al probei speciale, acesta a rămas inconștient pentru ca mai apoi să intre în stop cardio-respirator la momentul în care medicii l-au preluat de urgență. Paulo Goncalves a fost transportat la spitalul cel mai apropiat, find constatat decesul. Portughezul Goncalves s-a clasat pe cea de-a doua poziție în Raliul Dakar 2015 și se afla la cea de-a 13-a ediție la care participă, fiind considerat un veteran al circuitului. Tot în Raliul Dakar a murit și olandezul Edwin Straver. În vârstă de 48 de ani, Straver a suferit o fractură în partea superioară a coloanei cervicale, după o căzătură dură, la 124 de kilometri pe oră, în etapa a 11-a. Motociclistul a făcut stop cardiac și a ajuns la un spital din Riad. Inima i-a revenit după zece minute, însă Straver a murit în cele din urmă în Olanda, acolo unde a fost transportat în stare (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.