Trei focare noi de coronavirus în județul Iași. Unul este la Spitalul de Boli Cronice din Târgu Frumos

Trei focare noi de coronavirus au apărut în județul Iași. Un focar nou este înregistrat la Spitalul de Boli Cronice „Sfântu Ioan” din Târgu Frumos, unde sunt 13 pacienți bolnavi și doi angajați.

Direcția de Sănătate Publică Iași a anunțat, miercuri, apariția a trei noi focare Covid-19 în județ.

Primul focar s-a înregistrat la o societate comercială care se ocupă de producție ambalaje, unde s-au infectat 11 angajați. Aceștia au fost izolați la domiciliu, iar contacții lor sunt în carantină.

Un alt focar nou a izbucnit la Fundația Sfinții împărați Constantin și Elena, fiind infectați trei beneficiari și un angajat. Beneficiarii pozitivi au fost izolați în centru, fiind asimptomatici și sunt îngrijiți de infirmiera depistată pozitiv.

Cel de-al treilea focar este la Spitalul de Boli Cronice „Sfântu Ioan” din Târgu Frumos, unde sunt 13 pacienți și doi angajati infectați. Pacienții au fost evaluați și sunt tratați în spital, în timp ce angajații s-au izolat acasă.

Toate spațiile au fost dezinfectate.

În ce privește focarul de la neurochirurgia Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu”, au mai fost confirmați alți doi pacienți și încă doi angajați. Focarul e activ din 9 octombrie, când au fost confirmați cu noul coronavirus patru pacienți. La retestare s-au mai depistat doi pacienți și doi salariați.

Sursa: Mediafax


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top