Un fan decisiv pentru Simona Halep la Roland Garros: “Îl tot văd la turnee și îi mulțumesc pentru susținerea necondiționată. (…) Este mai greu atunci când e tribuna goală”

Halep dezvăluie la TVR pe cine a susținut singurul român aflat în tribună la duelul ei cu Begu. Simona explică avantajul înaintea revanșei cu Anisimova, chiar dacă puținii spectatori nu îi transmit energia cu care este obișnuită.

Singurul român din tribună a încurajat-o pe Halep în timpul meciului cu Begu, avantaj pe care Simona nu s-a ferit să-l recunoască.

Simona Halep: “L-am văzut și îl tot văd la turnee și îi mulțumesc pentru susținerea necondiționată. E plăcut că am avut, totuși, o persoană care a strigat și a venit și cu steagul“.

Triumful la Roland Garros 2018 a făcut din Halep prima jucătoare din istorie căreia publicul i-a cântat imnul național, iar acum Simona nu ascunde dezavantajul absenței acestuia, chiar dacă de ziua ei i s-a cântat “La mulți ani!”.

“E greu fără public, nu primim energia publicului mai deloc, dar e bine, totuși, că sunt câțiva oameni. Este mai greu atunci când e tribuna goală. Încercăm să ne adaptam și încercăm să vedem pozitivul, pentru că având șansa să jucam aici totuși este un mare plus pentru toată lumea”, a subliniat Halep.

Darren Cahill este asul pe care Halep îl are în mânecă înaintea revanșei cu Anisimova, americanca în fața căreia a pierdut in sferturile de anul trecut de la Roland Garros, când antrenorul australian a luat un an pauză pentru a sta cu familia.

“Un meci pot să spun bun, chiar dacă am pierdut anul trecut. Am o șansă să fac mai bine de cum am făcut, să joc mai bine decât anul trecut. Cu siguranță o să fie greu, pentru că are un stil de joc destul de agresiv și destul de drept. Sper să joc bine, totul e în mâna mea și o să încerc să fac tot ce pot mai bine ca să îmi câștig șansa”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top