Valentin Mihăilă, tot mai aproape de un transfer de 8,5 milioane de euro la Parma. Sorin Cîrțu a confirmat tratativele. „L-au studiat mult timp, dacă este vorba de așa de mulți bani”

CS Universitatea Craiova își vinde perla în Serie A. Valentin Mihăilă este tot mai aproape de un transfer la Parma, după ce echipa italiană a fost de acord să plătească 8,5 milioane de euro. Sorin Cîrțu a confirmat că tratativele sunt foarte avansate. Valentin Mihăilă se află la un pas de un transfer la Parma. Vestea fost anunțată prima oară de Gianluca di Marzio, un jurnalist foarte bine informat când vine vorba de transferurile din fotbalul italian. Jucătorul a plecat prima oară în Belgia, ca să-și trateze o accidentare, dar Digi Sport susține că acum se află în Italia, iar semnarea documentelor ar fi doar o chestiune de zile. De altfel, povestea a fost confirmată și de Sorin Cîrțu. Președintele Craiovei nu vorbește decât de transferurile care sunt foarte aproape de a fi parafate. „Mihăilă se transferă când vor fi toate actele semnate. Să vedem, deocamdată nu am fost anunțat de nimeni. L-au studiat mult timp, dacă este vorba de așa de mulți bani..”, a declarat Sorin Cîrțu, la Digi Sport. Valentin Mihăilă, în topul transferurilor din România Valentin Mihăilă a jucat 32 de partide pentru formația din Bănie și a marcat 9 goluri, dar a reușit și patru pase decisive. Șefii echipei din Italia au fost cuceriți de prestațiile din sezonul trecut și au acceptat să plătească 8,5 milioane de euro, ca să-l aducă în atacul Parmei lângă Gervinho. În momentul în care se vor semna actele, transferul lui Mihăilă va urca pe locul trei în topul afacerilor în care sunt implicați jucători care au plecat din România. Astfel, Mihăilă va deveni treilea cel mai scump jucător român care pleacă din Liga 1, după Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș. În schimb, Valentin Mihăilă devine cel mai bun produs de export din istoria Universității Craiova, depășind recordul lui Alex Mitriță, vândut la New York City FC, în 2019, pentru 8 milioane de euro. Clasamentul celor mai (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.