Victor Font, candidat la postul de președinte la FC Barcelona, pregătește lovitura deceniului: Pep Guardiola, împreună cu Xavi, pe Nou Camp!

Favoritul pentru șefia celor de la FC Barcelona, Victor Font, spune că pentru a aduce înapoi gloria este necesar să se apeleze la vechea gardă a catalanilor: Pep Guardiola și Xavi Hernandez fiind cele două nume ideale pentru proiectul său. Candidatul cu cele mai mari șanse la alegerile de pe Camp Nou a declarat că vrea să îl aducă înapoi pe Guardiola, exponentul succesului la gruparea blaugrana. Victor Font este convins că aducerea lui Guardiola la FC Barcelona este vitală pentru continuarea ideilor lui Johan Cruyff Fostul președinte al Barcelonei, Josep Bartomeu, a demisionat la începutul acestei săptămâni, împreună cu restul conducerii catalane, înaintea unui vot de cenzură așteptat pentru luna noiembrie. Acest lucru vine după luni întregi de critici constante, la adresa managementului defectuos al clubului și a stării financiare dezastruoase în care se găsește echipa catalană. Ca să nu mai vorbim de un declin evident de formă, ușor de observat pe teren la acel incredibil 8-2, administrat fără milă Barcelonei de cei de la Bayern Munchen în ediția trecută de Champions League. Victor Font a devenit rapid favorit să îi succeadă lui Bartomeu și a dezvăluit pentru cei de la Sky Sports care este planul său prin care dorește să readucă zilele de glorie înapoi pe Camp Nou. El vrea ca vechea dinastie a legendelor blaugrana să insufle energie și încredere în noua generație a Barcelonei. „Înlocuirea celei mai bune generații care i-a fost dat să vadă vreodată lumii fotbalului, pe care cred eu că am avut-o noi în ultimii 10 ani, este o mare provocare”, a spus Font. „În special într-un moment în care competiția este foarte intensă și multe cluburi se află în mâinile unor oameni foarte puternici. FC Barcelona are de asemenea nevoie de o investiție semnificativă pentru a reconstrui stadionul și toate astea într-o lume care a fost lovită în (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.