Viorel Moldovan, nervos după ce a evitat la mustață o mare rușine: „Ar trebui interzise jocurile astea!” Finala Cupei, obiectivul fixat: „Petrolul e un club enorm!”

Petrolul Ploiești a evitat la mustață o rușine în Cupa României. Ploieștenii au câștigat în prelungiri cu cei de la Metaloglobus, iar Viorel Moldovan a cerut ca meciurile jucate pe teren sintetic să fie interzise. Petrolul a fost aproape să o ia pe urmele celor de la Rapid, care au fost eliminați de Progresul Spartac în turul 4 al Cupei României. Viorel Moldovan, nervos după ce a evitat la mustață o mare rușine: „Ar trebui interzise jocurile astea!” „Lupii” au dat lovitura în prelungirile partidei cu Metaloglobus, iar Viorel Moldovan a declarat că nu este mulțumit de joc. Cu toate acestea, antrenorul a fixat ca obiectiv finala Cupei: „Am schimbat practic toată echipa, era și normal să fac acest lucru în perspectiva meciului cu Craiova. Chiar vorbeam înainte de joc și cu băieții de la Metaloglobus, și ei suferă din cauza terenului sintetic. Cred că ar trebui interzise jocurile pe terenul sintetic. Până la urmă, savurăm această calificare. Am așteptari mai mari de la unii jucători. Sunt la un club de tradiție, la un cub enorm, Petrolul Ploiești. Trebuia să gestionez acest joc foarte bine. Ne așteaptă un joc crâncen cu Craiova. Sunt mulțumit de calificare, dar nu de joc. Dacă putem să ajungem în finală, ar fi extraordinar. O competiție pe care am câștigat-o de două ori. Trebuie să ajungem cât mai departe, de ce nu să jucăm finala. E drumul cele mai scurt, dacă am și câștiga ar fi extraordinar. Le-am dat multe exemple, chiar din străinătate. Cupa este deschisă oricarei echipe. Craiova este o echipă foarte bună, interesantă, au un atac foarte bun, o echipă pragmatică, care nu greșește. O medie foarte ridicată de goluri. Au jucători de calitate, o echipa solidă”, a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport. METALOGLOBUS BUCUREŞTI PETROLUL PLOIEŞTI 1-2 după prelungiri (1-1 după 90 de minute, 0-1 în prelungiri) Stadion: Metaloglobus (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.