Ce este şi de ce ar trebui să investeşti ethereum

Ethereum este o monedă virtuală, ca şi Bitcoin şi în prezent devine foarte populară, existând un număr mare de persoane care cumpără Ethereum, motiv pentru care aceasta ar trebui prezentată corespunzător.

În primul rând, Ethereum permite dezvoltatorilor să construiască și să implementeze aplicații descentralizate. Mai mult, orice servicii centralizate pot fi descentralizate utilizând platforma Ethereum. Potențialul platformei Ethereum pentru crearea de aplicații nu este limitat de altceva decât creativitatea creatorilor.

Cumpără Ethereum prin aplicaţii descentralizate

Aplicațiile descentralizate au potențialul de a schimba complet relația dintre companii și publicul lor. În aceste zile există o mulțime de servicii care percep comisioane pentru simpla furnizare a unei platforme pentru ca utilizatorii să tranzacționeze bunuri și servicii. Pe de altă parte, Blockchain-ul Ethereum poate permite clienților să urmărească originile produsului pe care îl cumpără, în timp ce implementarea contractelor inteligente poate asigură tranzacționarea sigură și rapidă pentru ambele părți fără niciun intermediar.

Tehnologia Blockchain în sine are potențialul de a revoluționa serviciile bazate pe web, precum și industriile cu practici contractuale de lungă durată. Mai mult decât atât, odată cu implementarea contractelor inteligente, clienții pot fi în măsură să își depună cererea de asigurare online și să primească o plată automată instantanee, considerând că cererea lor îndeplinește toate criteriile cerute.

În esență, Ethereum Blockchain este capabil să aducă principiile sale de bază – încredere, transparență, securitate și eficiență – în orice serviciu, afacere sau industrie.

Citește și: Eficienta tranzactionarii Ethereum în România

Ethereum poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea organizații autonome descentralizate (DAO), care funcționează complet transparent și independent de orice intervenție, fără un singur lider. DAO-urile sunt gestionate de cod de programare și o colecție de contracte inteligente scrise pe Blockchain. Sunt concepute pentru a elimina necesitatea unei persoane sau a unui grup de oameni care controlează complet și centralizat o organizație.

DAO-urile sunt deținute de persoane care au achiziționat jetoane. Cu toate acestea, suma de jetoane cumpărate nu echivalează acțiuni de capital și proprietate. În schimb, jetoanele sunt contribuții care oferă oamenilor drepturi de vot.

Platforma Ethereum beneficiază de toate proprietățile tehnologiei Blockchain pe care rulează. Este complet imună la orice intervenție terță parte, ceea ce înseamnă că toate aplicațiile descentralizate și DAO-urile desfășurate în rețea nu pot fi controlate deloc de nimeni.

Orice rețea Blockchain este formată în jurul unui principiu de consens, ceea ce înseamnă că toate nodurile din sistem trebuie să fie de acord cu fiecare schimbare făcută în cadrul acestuia. Acest lucru elimină posibilitățile de fraudă, corupție și face rețeaua rezistentă la manipulare.

Întreaga platformă este descentralizată, ceea ce înseamnă că nu există un singur punct posibil de eșec. Prin urmare, toate aplicațiile vor rămâne întotdeauna online și nu se vor opri niciodată. Mai mult, natura descentralizată și securitatea criptografică fac că rețeaua Ethereum să fie bine protejată împotriva posibilelor atacuri de tip hacking și activități frauduloase.

Ethereum are potențialul de a deschide lumea aplicațiilor descentralizate chiar și pentru persoanele fără niciun fel de experiență tehnică, fiind uşor de utilizat de oricine.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.