Cel mai bun instrument de lucru la distanță pentru o echipă: Microsoft Teams!

Microsoft Teams este o platformă inovatoare care îți permite ca să comunici cu echipa eficient chiar și în carantină fiind, chiar dacă fiecare persoană din grup se află într-un alt loc sau chiar într-o țară diferită. Instrumentul online pus la dispoziția celor interesați are un catalog larg de extensii și aplicații.

De ce să folosești Microsoft Teams?

El îți permite a organiza întâlniri, a crea conferințe video de grup, a crea camere de chat privat, a lucra cu diferite fișiere, a le edita împreună cu alți colegi din team și lista facilităților nu se oprește aici.

Microsoft Teams chiar este este un instrument de lucru ce se poate folosi pe scară largă, pentru a desfășura o activitate mai productivă, mai eficientă decât până acum, indiferent de spațiul de unde lucrați. Scăpați de noianul nesfârșit de e-mailuri agasante, poți păstra distanțarea fizică regulamentară deoarece este nevoie de mai puține întâlniri fizice și echipa beneficiază de o stocare securizată în cloud.

Microsoft Teams este o aplicație modernă de colaborare care face parte din platforma Microsoft 365. Tocmai de aceea se pot accesa cu ușurință diversele aplicații din Microsoft 365. Ceea ce anterior se numea Skype pentru business, urmează să fie complet înlocuit acum cu mult entuziasm de Teams. Până la ora actuală, acest instrument virtual este deja disponibil în 53 de limbi și pe 181 de piețe de pe glob.

Interfața de comunicare Teams are avantajul de a permite utilizatorilor conversații private scrise cu unul sau mai mulți din grup, dar cu diferența că există opțiuni atractive de a îmbogăți valențele textului, precum ar fi atribuirea unui grad de importanță unui mesaj sau posibilitatea de a partaja foarte ușor fișiere cu membrii din camera de chat.

Citește și: Ce soluții IT îți pot ajuta compania?

Microsoft Teams mai are și facilitatea de a permite noilor membri ai unui chat ca să poată vedea istoricul conversației, să aibă acces la fișierele partajate și să le poată edita și ei. Iată un lucru bun și pentru aceia care de regulă întârzie la ședințele clasice!

Un concurent imbatabil în lupta cu cea mai utilizată platformă în pandemie!

Trăim în era imaginilor. Utilizând Microsoft Teams efectuarea de apeluri video gratuite este foarte ușoară, iar funcțiile sale avansate permit ușor ca să se împartă ecranul de lucru, astfel încât fiecare membru al grupului ce este conectat să poată prelua controlul apelului respectiv, să înregistreze întâlnirea pentru a-l consulta ulterior sau să-l trimită altei echipe, să transcrie apelului pentru a trimite mesaje text etc. Paletă diversificată care pe Zoom nu e de găsit actualmente, nu-i așa?

Și pentru că tot dădeam exemplu această platformă cu mare popularitate peste tot în lume. Un alt avantaj al lui Microsoft Teams este fără îndoială și acela că nu există o limită de timp pentru o întâlnire gratuită, spre deosebire de Zoom. Și o limită a numărului de participanți la… 500.000 pentru varianta free.

Poți utiliza apelarea în Microsoft Teams și o să ai parte de o comunicare fără întreruperi.

În acest moment, nu este nevoie de un abonament Microsoft 365 pentru a utiliza caracteristicile din Teams (varianta free).

CHiar așa. Noile caracteristici pentru viața personală din aplicația mobilă Microsoft Teams sunt gratuite. Cel puțin deocamdată.

Pentru a vă înregistra, nu aveți nevoie decât de un cont Microsoft. Dacă utilizați Skype, OneDrive, Outlook.com sau Xbox Live, înseamnă că deja aveți un cont Microsoft. Dacă nu aveți un cont Microsoft, vă puteți înregistra cu numărul de telefon.

Trebuie spus că există și o variată profesională mai avansată plătită care se remarcă atât prin numărul nelimitat de participanți, cât și prin spațiul de stocare mai generos (1TB/utilizator).

Vrei să afli mai multe despre Microsoft Teams? Intră pe cosmoconsult.ro!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.