Comunicat de presă – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi

BULETIN INFORMATIV
Galaţi, 02.11.2020

Infectat cu SARS CoV-2, la plimbare prin zona carantinată

Un bărbat din localitatea Iveşti, domiciliat în zona unde a fost instituită carantina, a fost depistat de jandarmi în timp ce se plimba cu autoturismul pe străzi. Persoana figura ca fiind infectată cu virusul SARS CoV-2 şi izolată la domiciliu.

Duminică, 1 noiembrie, la ora 16:00, patrula de jandarmerie aflată în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna Iveşti a observat un autoturism care se deplasa pe străzile din localitate şi care la vederea jandarmilor şi-a schimbat brusc direcţia de mers. Jandarmii au interceptat şi oprit autoturismul, iar în urma verificărilor făcute a rezultat faptul că şoferul, un bărbat în vârstă de 43 ani, figurează ca fiind bolnav de COVID-19 şi izolat la domiciliu. Întrebat despre motivul pentru care a ieşit din izolare, bărbatul a declarat că dorea să ajungă la fiul său acasă pentru a-i da maşina sa.

Bărbatul a fost condus la domiciliu declarat pentru carantină, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Pentru nerespectarea măsurilor stabilite în zona de carantină din localitatea Iveşti, în acest weekend 17 persoane au fost sancţionate contravenţional, dintre care 8 persoane cu amendă în valoare totală de 13.100 lei şi 9 persoane cu avertisment.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.