Florent Mollet este noul jucător al ligii din FIFA 21! Cardul mijlocașului poate fi obținut gratuit

Primul jucător din seria „League player” este mijlocașul Florent Mollet. Jucătorul a primit din partea EA Sports un card cu atribute foarte bune și echilibrate, OVR-ul general fiind de 86. În plus, creatorii jocului au pus la dispoziția gamerilor acest super card, fară ca aceștia să folosească monede sau pachete promoționale.  Comparativ cu varianta simplă a cardului, cardul mijlocașului a fost îmbunătățit pe toate aspectele, inclusiv Viteza (+10), Forță (+9), Șut (+9), Dribling (+7) și Defensivă (+5). Cardul poate fi integrat cu ușurință într-o echipă buna de Ultimate Team, atributele jucătorului fiind foarte eficiente la mijlocul terenului. Viteza de 84 a jucătorului este compusă dintr-o accelerație de 86 și un sprint de 83, în timp ce șutul mijlocașului are aceleași atribuții, de OVR 84. Pasa și dribling-ul sunt cele mai bune atribute ale cardului, cotate la 86, respectiv 87. Folosit într-o chimie de tipul „Hunter”, jucătorul ajunge la o super viteză de 94 și la un șut de 91, în timp ce restul statisticilor rămân neschimbate. Pe partea tehnică, jucătorul are 4 stele Skill Moves și Weak Foot.

Card spectaculos introdus în FIFA 21! Cum poți obține unul dintre cei mai puternici jucători din joc

 Cum puteți obține, gratuit, cardul jucătorului

Ligue 1 wins: Câștigă 15 meciuri folosind doar jucători din Ligue 1 în prima echipă, în modul Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Scoring prowess: Înscrie 30 de goluri folosind jucători din Ligue 1, în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Assist kings: Oferă 20 de pase de gol folosind jucători din Ligue 1, în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Finess touch: Înscrie un gol cu latul în șașe meciuri diferite folosind jucători din Ligue 1, în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Ligue 1 range: Înscrie un gol din afara careului în patru meciuri folosind jucători din Ligue 1, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.