În ce condiţii poţi să foloseşti camere spion şi cum te ajută?

Gelozia, neîncrederea şi suspiciunea pentru partenerii de cuplu, părinţi sau angajaţi au acum o soluţie de rezolvare! Montarea de camere spionîn locaţiile în care există motive de suspiciune reprezintă cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor, conflictelor în familie şi situaţiilor de neîncredere. Având un design discret şi dimensiuni mici, camerele spion se vor integra perfect în interiorul oricărei case şi va trece neobservată de orice musafir nepoftit.

Protejarea familiei cu ajutorul unei camere spion

Instalarea unei camere spion în casa prezintă multe avantaje, mai ales în locaţiile în care sunt angajate bone pentru copii sau îngrijitori pentru adulţi. Camerele ascunse pot prezenta cele mai bune dovezi în cazul în care angajaţii care au grijă de bătrâni, copii sau bolnavi îi maltratează, îi neglijează, fură din casă, aduc persoane necunoscute în locuinţa sau în cazul în care persoanele angajate pentru curăţenie fura sau caută în locuri nepermise.

Aceste dispozitive nu se limitează numai la locuinţa personală, ci pot fi plasate oriunde, spre exemplu în jucăria sau în şapca copilului atunci când bona îl scoate la plimbare sau în căruciorul cu rotile al bătrânului.

Protejarea afacerii şi respectarea clienţilor

Camerele spion pot fi montate şi la locul de muncă, în cadrul afacerii deţinute. Prin instalarea unui mini sistem de supraveghere în locaţia deţinută de către administratorii firmelor, aceştia îşi pot verifica angajaţii, dacă lenevesc sau îşi fac treaba aşa cum se cuvine, dacă fură sau nu, dacă respectă clienţii sau nu. De asemenea, aceasta este o soluţie foarte utilă pentru proprietarii magazinelor care vor să vadă şi corectitudinea clienţilor, nu numai a angajaţilor.

Supravegherea copiilor

Copiii care rămân singuri acasă, indiferent de vârstă, trebuie să fie în mod corect supravegheaţi. La vârste mici, aceştia pot să îşi neglijeze temele şi să se joace toată ziua pe telefon, tabletă sau consola cât timp părinţii sunt plecaţi. La vârstele mai mari, apar alte probleme, pentru că aceştia pot aduce acasă prieteni, pot începe să fumeze, să aibă unele activităţi nepotrivite pentru vârsta lor.

Camerele spion fac lumina în relaţiile de cuplu

Relaţiile de cuplu sunt de cele mai multe ori puse la încercare. Fie că vecinii indiscreţi răspândesc bârfe despre unul din parteneri că primesc persoane necunoscute de sex opus în absenţa soţului sau soţiei, sau partenerul bănuieşte o infidelitate, camerele spion pot lămuri acest lucru. O cameră spion amplasată în dormitor sau în camera de zi poate arăta dacă există musafiri nepotriviţi în absenţa lor.

Tipuri de deghizare pentru camera spion

Camerele spion sunt suficient de mici astfel încât să nu fie observate. Cele mai populare modele de camere spion sunt:

· Camerele ascunse în jucării pentru a monitoriza activitatea dădacei;

· Camerele ascunse în ceas pentru a monitoriza activitatea membrilor familiei sau angajaţilor care fac curăţenie sau îngrijesc bătrâni, copii sau bolnavi;

· Camerele spion ascunse în senzori de mişcare sau de fum;

· Camerele pix;

· Camerele spion ascunse în prize sau încărcătoare ale gadgeturilor;

· Camerele spion portabile;

· Camerele spion incluse în obiecte vestimentare sau accesorii.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.