Minaur Baia Mare a învins SCM Rm. Vâlcea în „meciul vedetă” al turneului de la Sf. Gheorghe. A fost și un „derby al suferinței”!

Minaur Baia Mare a învins SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 32-31, într-un joc din cadrul etapei a 4-a în Liga Florilor. Cele două formații s-au întâlnit în „meciul vedetă” al turneului de la Sf. Gheorghe. Meciul vedetă Minaur Baia Mare – SCM Rm. Vâlcea a avut 19 absențe Minaur Baia Mare și-a propus să revină în bătălia pentru titlu, astfel că în pauza competițională a transferat mai bine de zece handbaliste. În primul mare meci al sezonului, gruparea din Nordul țării a prins SCM Rm. Vâlcea în mare încurcătură. Ultima campioană a României a fost afectată de Covid-19, astfel că nu a putut prezenta la Sf. Gheorghe decât 11 handbaliste, două fiind transferate pe ultima sută de metri de la Centrul Național de Excelență de la Rm. Vâlcea. „Meciul vedetă” al întrecerii de la Sf. Gheorghe a fost și „derby-ul suferinței”, pentru că și Minaur a avut probleme. Clubul s-a deplasat la turneu fără 10 jucătoare (absente din cauza accidentărilor, Covid-19 și lipsă permis de muncă), dar și fără antrenorii antrenorii Costică Buceschi și Magda Kovacs. Totuși, până la partida cu Vâlcea, Baia Mare a recuperat două handbaliste, pe Andreea Popa și Oana Borș, astfel că pe foaia de joc a putut înscrie 14 handbaliste.

Absențele echipei SCM Rm. Vâlcea: Daciana Hosu, Maren Aardahl, Jelena Trifunovic, Asma Elghaoui, Diana Ciucă, Evgenija Minevskaja, Zeljka Nikolic, Marta Lopez, Cristina Florica, Iryna Glibko, Roberta Stamin Absențele echipei Minaur Baia Mare: Cristina Ciaușescu, Larissa Araujo, Mikaela Massing, Helena Rysankova, Petruța Argyelan, Yaroslava Burlachenko, Karoline Helena de Souza, Sonia Seraficeanu

Minaur Baia Mare a avut, așadar, mai multe soluții de a alinia măcar un prim „7” apropiat de cel ideal, iar asta s-a reflectat în evoluția scorului încă din primele minute ale jocului. Echipa coordonată de pe margine de președintele echipei, Liviu Bala, a avut apărare, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top