Mirel Rădoi, amintire fabuloasă despre momentul în care a jucat 30 de bilete la pariuri. „Mi-am sunat soția să aducă toții banii din casă”

Mirel Rădoi a jucat „la pariuri”. Povestea este din anul anul 2006, dar selecționerul și-a adus aminte de ea într-o emisiune de televiziune. Fostul internațional a dezvăluit că și-a sunat soția și i-a cerut toți banii din casă, ca să mizeze pe o victorie a Rapidului. Mirel Rădoi a trecut de momentul greu de la echipa națională. A fost invitat într-o emisiune de televiziune și și-a adus aminte de câteva momente din perioada în care juca fotbal. Prima poveste este din anul 2006. Mirel îmbrăca atunci echipamentul formației din Ghencea și a pariat pe o victorie a rivalei Rapid. Fostul internațional a fost fotografiat la vremea respectivă cu biletele în mână, iar selecționerul a povestit amuzat acel episod. În acel moment, jucătorii din România avea dreptul să joace la pariuri. „Aici a apărut regula că nu avem voie să mai pariem. Am avut 30 de bilete pentru că mi-am sunat soţia să aducă toţi banii pe care îi aveam în casă şi nu aveam cine ştie ce, dar am avut toţi banii, am pariat toţi banii”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

„O să vă arăt biletul pe care l-am pus la pariuri. Am pus 50 de milioane pe victoria Rapidului. Eram sigur că o să câştige. Din păcate, Dorinel Munteanu nu-şi apără corect şansele. Totuşi, din câte ştiu, se pare că blatul s-a făcut peste capul său”, spunea Mirel Rădoi în 2016. Mirel Rădoi și momentul în care s-a tăiat la mână la Bistrița Mirel Rădoi și-a adus aminte și de un alt episod, tot  din anul 2006. De data aceasta este vorba de o poveste care se putea termina tragic. Selecționerul s-a enervat la un meci disputat la Bistrița și s-a tăiat la mână după ce a dat cu pumnul într-un geam. A ajuns la spital cu un Olcit, pentru că ambulanța nu se afla la stadion. „Aici n-am cum să uit, Dumnezeu să-l odihnească, omul din stânga m-a dus la spital cu un Oltcit, ambulanţa n-a intrat, era plecată, plecase cu Victoraş şi (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.