Motivul pentru care WTA a ascuns că Simona Halep are coronavirus! Ce s-a întâmplat în culise

Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus, iar anunţul a fost preluat de publicaţiile din întreaga lume, dar nu a apărut și pe site-ul oficial al WTA. Asociaţia Tenisului Feminin (WTA) nu a publicat ştirea că Simona Halep s-a infectat cu COVID-19, deşi românca este una dintre jucătoarele reprezentative ale asociaţiei din sportul alb. Site-ul oficial al WTA, unul foarte accesat de către fani, nu şi-a informat cititorii despre cazul Simonei Halep. Motivul are legătură cu o decizie adoptată în culise de șefii tenisului feminin. WTA nu a publicat știrea că Simona Halep are coronavirus. Care este motivul Anunțul postat sâmbătă de Simona Halep a ajuns până și la CNN, dar nu a fost preluat de site-ul oficial al WTA. Asta din cauza politicii WTA, care tratează într-un mod discutabil situația generată de coronavirus! Conducerea WTA a decis să nu publice numele niciunei jucătoare infectate cu noul coronavirus, chiar și atunci când sportivele sunt testate pozitiv în cadrul turneelor oficiale. Astfel, Simona Halep, deși este cea mai importantă jucătoare de tenis testată pozitiv pentru COVID-19, nu apare pe site-ul WTA nici la 24 de ore după anunț. WTA publică în această perioadă poveștile unor sportive precum Julia Goerges sau Magdalena Rybarikova, retrase recent din activitate. Spre deosebire de WTA, forul tenisului masculin (ATP) abordează cu transparență toate cazurile de COVID.

WTA are o politică total diferită față de ATP Modul diferit în care WTA și ATP gestionează situația actuală creează discuții în lumea tenisului! Până în prezent, numărul oficial al jucătoarelor infectate cu COVID-19 este mult mai mic decât cel al tenismenilor din ATP. Statistica reală ar putea fi alta, întrucât WTA ascunde numele sportivelor testate pozitiv, în timp ce ATP le publică inclusiv pe site-ul oficial. Spre exemplu, atunci când Novak Djokovic, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.