RETRANSMITERE Comunicat de presă – Primăria Municipiului Ploieşti

Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, a semnat contractul pentru întreţinerea sistemului de semaforizare al municipiului Ploieşti.

Contractul subsecvent pentru întreţinere sistem de semaforizare a fost semnat în baza Acordului cadru de lucrări de reparaţii şi servicii de întreţinere sistem semaforizare.

Firma care va asigura buna funcţionare a semafoarelor din municipiul Ploieşti este S.C. ALTIMATE S.A. Bucureşti, iar valoarea contractului încheiat cu administraţia locală este de 58455 lei, fără TVA.

“Prin intermediul acestui contract se vor asigura servicii de întreţinere pentru cele 29 de intersecţii semaforizate ale oraşului nostru, aşa încât să nu mai existe sincope în trafic, mai ales pe arterele principale, permiţându-se, astfel, o mai bună fluidizare a circulaţiei rutiere, în special în perioada orelor de vârf. Ploieştiul se întoarce treptat la normalitate.” a declarat primarul Municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, în acest context.

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top