Ștefan Baiaram este „noul Mihăilă” în viziunea lui Sorin Cârţu. Va suplini absenţa lui Koljic? „Era o sperietoare pentru adversari”

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, spune că Ştefan Baiaram poate fi „într-un an-doi” un produs de export important al formaţiei din Bănie, călcând astfel de urmele lui Valentin Mihăilă, transferat la Parma pentru 8,5 milioane de euro. Cârţu spune totuşi că e greu pentru Baiaram să joace acum meci de meci câte 90 de minute, aşa cum s-a întâmplat în ultimele jocuri, şi că trebuie ca atacantul de 17 ani să-şi îmbunătăţească jocul cu piciorul stâng şi lovitura de cap. Sorin Cârțu își pune toate speranțele în Ștefan Baiaram, după accidentarea lui Koljic „Ştefan Baiaram are un progres, îl remarcăm toţi, dar e mult pentru el să joace meci de meci 90 de minute, la 17 ani. Baiaram este un jucător cu mare calitate şi toată lumea e interesată să progreseze, să fie un al doilea Mihăilă, într-un an-doi. Are calităţi mai greu găsite în România, are viteză, tehnică, dar mai are multe de pus la punct, mai ales piciorul stâng, dar şi lovitura cu capul. A avut acum ocazie cu poarta goală cu Clinceni, a mai avut şi cu CFR, ambele cu capul. Trebuie să lucreze şi singur, la individualizare, are mare potenţial”, a declarat Sorin Cârţu, la Oltenia TV. „Koljic le crea stres adversarilor, ne lipseşte” Sorin Cârţu spune că absenţa golgheterului Elvir Koljic se resimte în jocul echipei, Universitatea marcând numai 2 goluri în ultimele 3 meciuri, în care bosniacul a lipsit. Totodată, preşedintele Craiovei consideră că noii-veniţi Ofosu şi Mamut, care ar trebui să suplinească absenţa lui Koljic, au un dezavantaj şi pentru că n-au avut timp de integrare. „Acuzăm lipsa lui Koljic, apărea şi ca marcator şi crea şi pentru ceilalţi coechipieri şi era o sperietoare pentru adversari, le crea stres, disconfort, ţinea doi fundaşi lângă el, avea o altă colaborare cu coechipierii, automatismele. Koljic a plecat în Bosnia, face recuperarea acolo, nu fusese acasă de 7 luni, la (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.