George Găitan, concurent la „Câștigă România” de pe TVR 2, a devenit celebru pe rețelele sociale, după participarea la emisiunea concurs

Unul dintre concurenții emisiunii "Câștigă România" difuzată de TVR 2 a devenit celebru în toată țara după ce mai multe clipuri din timpul concursului au strâns sute de mii de vizualizări pe o rețea de socializare. George Găitan a uimit cu prestația sa de-a lungul celor 7 ediții la care a participat. Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu, familia și cunoscuții sunt mândri de el.

Unul dintre concurenții emisiunii „Câștigă România” difuzată de TVR 2 a devenit celebru în toată țara după ce mai multe clipuri din timpul concursului au strâns sute de mii de vizualizări pe o rețea de socializare. George Găitan a uimit cu prestația sa de-a lungul celor 7 ediții la care a participat. Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu, familia și cunoscuții sunt mândri de el.

Acest moment are aproape 2 milioane de vizualizări pe internet. Oameni de toate vârstele au fost impresionați de rapiditatea răspunsurilor date de George Găitan la cel mai cunoscut concurs de cultură generală din România.

Mereu vesel și cu un bagaj de cunoștințe impresionant, tânărul de 19 ani a devenit repede unul dintre concurenții cei mai îndrăgiți.

Acasă la Bosanci, în Suceava, George este mândria comunei. A luat 10 pe linie la Bacalaureat, iar admirația a crescut odată cu participarea la concursul difuzat de TVR.

Pe stradă, întâlnirile dintre tânărul care învață acum să devină medic și oamenii locului sunt cu felicitări și amintiri.

Emoționat, George și-a vizitat dascălii din școala unde a descoperit tainele cărților. A fost întâmpinat cu bucurie și admirație.

Părinții sunt fericiți că fiul lor a confirmat încă o dată că merită nota 10 pentru cunoștințele sale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.