Sting, Kiss, Iron Maiden sau Whitesnake, aşteptaţi în România în 2022

2022 are toate şansele să aducă din nou bucuria pe stadioane şi pe reţelele de socializare. Dacă pandemia nu strică regulile, va fi anul muzicii rock şi al concertelor de vară.

2022 are toate şansele să aducă din nou bucuria pe stadioane şi pe reţelele de socializare. Dacă pandemia nu strică regulile, va fi anul muzicii rock şi al concertelor de vară.

Marile festivaluri promit să adune din nou zeci de mii de oameni. Cea de-a patra ediţie a Neversea revine la începutul lunii iulie. Pe scenă vor urca artişti precum: Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike.

Dacă pandemia va permite, Electric Castle, reprogramat din cauza pandemiei, va readuce muzica bună la Castelul Banffy din Cluj anul acesta. Biletele deja cumpărate vor fi valabile. Pe 3, 4 și 5 iunie noul loc de întâlnire cu festivalul SAGA va fi Arena Națională din București unde vor veni peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali printre care Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet.

Iar în august, UNTOLD promite să electrizeze publicul. Primele abonamente s-au epuizat deja.

2022 are însă toate şansele să fie anul rock. Artişti ca Sting, Kiss, Iron Maiden sau Whitesnake, sunt dintre cei mai aşteptaţi de anul acesta în România.

KISS vine în premieră la Bucureşti şi va fi ultima ocazie să-i vedeţi live pentru că vor încheia anul acesta o carieră de 49 de ani.

Sting va concerta pe 15 martie 2022 la Cluj alături de fiul său basist.

Şi Iron Maiden revine în România în mai la Romexpo, iar în deschidere va cânta trupa germană Lord Of The Lost. Dacă pandemia ne va permite, în 2022, distracţia este garantată.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.