Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Două medalii de bronz, la Campionatul Naţional de Judo pentru tineret U23, obţinute de către sportivii CS Unirea Alba Iulia

Bogdan Laura şi Sibişan Alexandru au obţinut câte o medalie de bronz la Campionatul Naţional de Judo pentru tineret U23, desfăşurat în perioada 18-19 martie 2022 la Bucureşti.

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj şi Sibişan Alexandru, sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Piteşti, sunt membri ai lotului naţional de judo şi sportivi cu performanţe deosebite pe plan naţional.

La Campionatul Naţional de Judo pentru tineret U23, Bogdan Laura a concurat la categoria 48 de kilograme, iar Alexandru Sibişan la categoria 90 de kilograme, ambii clasându-se pe locul 3.

Campionatul a fost organizat în sala ‘Lucian Grigorescu’ din Capitală, de către Federaţia Română de Judo şi cu participarea celor mai buni sportivi din ţară.

Antrenorii secţiei de Judo a CS Unirea Alba Iulia sunt profesorii Dinu Alin şi Dinu Cristian.

Următorul concurs pentru secţia de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care va participa Alexandru Sibişan, este Cupa Europeană Atena, Grecia şi se va desfăşura în perioada 25-27 martie.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări sportivilor şi antrenorilor şi le urează succes la următoarele competiţii!

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.